Cristina Rus, fosta componenta a trupei Blondy si actualmente prezentatoare a emisiunii EuroTombola, se va lansa in cariera solo. Prilejul debutului sau va fi un turneu intitulat Caravana EuroTombola.

Caravana va include 40 de concerte si va aduce in fata publicului din tara nume celebre ca: Loredana, 3trei Sud-Est, Irina Loghin si Fuego, Sexxy, Daniela Györfi, Rocsana Marcu, Trident si, bineinteles, Romica Tociu, Cornel Palade si Cristina Rus. Aceasta din urma va juca dublu rol: de prezentatoare a spectacolelor si de cantareata. Fosta componenta Blondy va avea in cadrul concertelor un moment special in care va interpreta noua sa piesa ce promoveaza primul ei album solo. Debutanta va fi si Rocsana Marcu. Vedeta Playboy va prezenta publicului noile sale cantece, in stil lautaresc modern, vocea blondinei fiind asemuita de cei care i-au ascultat muzica cu cea a Mariei Tanase. Caravana Eurotobola va incepe pe 1 aprilie in Giurgiu si se va termina pe 25 mai in Bucuresti. Spectacolele vor avea loc in aer liber, incepand cu ora 20.30, in pietele publice ale respectivelor orase.

In zilele de duminica si luni, nu vor avea loc spectacole, Tociu, Palade si Cristina Rus fiind ocupati cu emisiunea EuroTombola de la Prima TV. Artistii vor fi plimbati de la un concert la altul cu ajutorul unui autocar de cinci stele. Romica Tociu ne-a declarat, in gluma, ca ar fi vrut sa o invite sa cante in turneu si pe Jennifer Lopez, contra sumei de 1.100.000 de dolari, insa vedeta americana a renuntat la oferta fiind insarcinata cu Marc Anthony.