S-a vehiculat ca ar fi fost cu Alina Plugaru, iar mai nou cu o domnisoara de prin Italia, pe care a luat-o cu el la Eurovision, laudindu-se cit de mare crai este. De ceva vreme, cintaretul are o noua iubita, Aida, pe care o tine departe de ochii curiosilor. Prieteni de-ai lui sustin ca manelistul este foarte amorezat si asta se observa de la o posta. Si aceasta are tangente cu filmele porno, jucind in citeva asemenea productii, prin Occident. Arata bine, e blonda si este dotata din toate punctele de vedere, iar artistul este topit dupa ea. Mai nou, Costi al nostru a inceput sa-si cumpere tot felul de casete pentru adulti, sperind sa devina si el, probabil, un specialist, cel putin in anumite momente, in relatiile intime.

Nu stim cit de mult a curtat-o pe Aida, dar e cert ca aceasta a cazut repede in plasa Don Juanului mioritic. Sint impreuna de vreo doua-trei luni, iar Costi sustine ca, de data aceasta, va fi o relatie serioasa. Nu stim daca manelistul crede ca farmecul lui a dat-o gata pe domnisoara din viata lui sau, de ce nu, banii sai. Cum fosta sa partenera, Issa, s-a casatorit week-endul acesta, e clar ca si el trebuie sa arate cit este de fericit. Cu Alina Plugaru nu a vrut sa recunoasca ca ar fi avut vreo relatie, dar blonda sustine sus si tare ca s-a intilnit de mai multe ori cu el si au trait o idila impreuna. Se considera o adevarata vedeta si crede ca farmecul lui irezistibil le da gata pe domnisoarele din show-biz si nu numai.

A cunoscut-o prin niste prieteni comuni

Pe actuala partenera de viata a cunoscut-o prin niste amici comuni, intr-un club select din Bucuresti, si a fost dragoste la prima vedere. Cum iubita sa ar putea fi ocupata cu filmarile, Costi al nostru a promis ca o va insoti in locurile unde isi va face treaba. Ii recomandam sa-si schimbe stilul vestimentar. Sa nu uitam ca la Eurovision a aparut ca un papitoi, imbracat cu un taior negru, un tricou alb, cu burta, care pleznea pe el si o cruce mare, de prost gust. De altfel, aparitiile sale sint hilare, la majoritatea evenimentelor mondene. Nu ar fi rau sa-si ia un stilist care i-ar da sfaturi cum sa se imbrace si nu l-ar mai face sa arate atit de penibil.

Cind ai o iubita ca Aida, e cert ca trebuie sa fii la inaltime si sa nu te faci de ris peste tot. Costi a invitat-o la citeva cine romantice, numai in locuri de fite, si nu scapa prilejul de a arata cit de important este el. Pina in prezent, si Aida da semne ca l-ar placea, dar daca nu are grija, o poate pierde. Sintem curiosi daca Issa l-a invitat la nunta ei, mai ales ca ei se lauda peste tot ca au ramas intr-o relatie de amicitie. Pina una, alta, manelistul se lauda cu noua cucerire care e mult mai inalta decit el, dar mai sint si alte cazuri, sa nu uitam de Columbeanu si Monica. Cum Costi poarta tocuri, uneori, nu e exclus sa-si comande special niste pantofi care sa-l ridice la nivelul Aidei.