Dupa ce Andreea Marin a acuzat-o pe Mihaela Radulescu ca isi face imagine pe seama unui copil, campania demarata de vedeta Antenei 1 pentru salvarea Teodorei, micuta bolnava de cancer a Lianei Stanciu si a lui Mihai Georgescu, a trecut in plan secund.

Atentia publicului a ­fost captata de razboiul me­di­atic dintre cele doua­. Interviul acordat zia­ru­lui­ nostru de Mihaela Radu­lescu este concentrat a­su­pra acestor doua su­bi­ec­te.

Adevarul: Ce face Teodora? Cum ii este?

Mihaela Radulescu: In ultimele trei zile esti primul jurnalist care-si mai aduce aminte si de Teodora si care ma intreaba ce mai face. si m-au sunat zeci de colegi de-ai tai, de la alte publicatii... Teodora se lupta cu boala, atat cat poate s-o faca un copil de nici doi ani.

Cati bani s-au strans?

Suma totala, pana la 1 noiembrie, este de 231.251 euro. O parte din bani au fost virati in contul spitalului (...), iar restul i-am transferat integral in contul lui Mita, urmand sa fie administrati de Liana si Mita atat pentru Teodora, cat si pentru un alt copil aflat in aceeasi situatie disperata.

Presupunand ca suma este mai mare decat are nevoie Teodora, ce veti face cu restul?

Liana si Mita isi vor face Fundatia Teodora, care va sprijini copiii bolnavi de cancer. Voi face parte din board, vom continua ce am inceput, cu aceeasi dorinta de a ajuta.

Daca Andreea te-ar fi sunat si ar fi aflat din gura ta cum este cu campania, cu banii, ar mai fi iesit degringolada asta?

Sunt convinsa ca nu. Dar a preferat sa creada niste surse gresit informate si a uitat prima regula a unui jurnalist profesionist - sa verifici informatia macar si din a doua sursa.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.