Aflat singur in clubul Cuando, in cursul noptii de joi, iubitul artistei, Liviu Moreanu, s-a distrat la „Aquarelle party” in prezenta unei blonde.
In timp ce Anna Lesko este ocupata cu numeroasele proiecte pe care le are, ea filmand de altfel recent un nou videoclip, iubitul acesteia, Liviu Moreanu, traieste din plin viata. Joi noapte, acesta s-a numarat printre invitatii la “Aquarelle party”, in clubul Cuando. Venit initial singur in club, el a petrecut apoi ore bune in prezenta unei blonde, care nu era nicidecum vreuna dintre dansatoarele vedetei, fiind insa cat se poate de discret, evitand “zonele” in care se faceau fotografii. Petrecerea a inclus si o prezentare a unor colectii din magazinul “Aquarelle”, marcile “Rosso Di Sera, Morgan, Primo Emporio, Miau, Yesterday New York si Razvan Ciobanu. La acest eveniment au mai fost prezenti si Lili Fedorca, miliardarul Mihai Vicol , Claudiu Patrascu si iubita sa. Liviu si insotitoarea sa au iesit impreuna din club, dupa mai bine de cateva ore in care s-au distrat si au umblat “de colo-colo”, nedorind sa ia loc la vreo masa.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.