Recunoscuta pentru burlacii din formatie, exotica Mandinga a pierdut deja acest renume, din cauza lui Florin. El este primul care s-a legat cu lanturile casniciei, de buna voie si nesilit de nimeni, ba chiar cu mare placere.

Cu toate ca nu are timp pentru o luna de miere de vis, asa cum isi doreste orice proaspat casatorit, Florin a avut o nunta de doua zile: sambata si-a dat acordul in fata autoritatilor civile, iar duminica, la biserica Popa Soare, Ioana i-a devenit sotie in fata lui Dumnezeu.

Florin s-a indragostit de aleasa lui aproape la prima vedere si dupa ce au inceput sa iasa impreuna, si-a dat seama ca reprezinta tot ceea ce el isi doreste de la o femeie. Povestea lui de dragoste are deja mai mult de un an si jumatate, iar totul pare ca intr-un vis din care nu vor sa se mai trezeasca. Au pasiuni comune, nu se plictisesc niciodata, daca sunt impreuna. in putinul timp liber pe care il au, din cauza programului incarcat al lui Florin, se joaca fotbal... la playstation, merg la cumparaturi, se uita la televizor sau, pur si simplu, stau de vorba. Chiar si cand Mandinga are turnee, Ioana il insoteste la toate concertele, ceea ce il face pe sotul ei sa se declare fericit ca a gasit femeia care sa-i inteleaga pasiunea pentru muzica.

Rudele, prietenii, bineinteles toata trupa si cei din jurul ei au fost alaturi de cei doi miri la petrecerea de dupa ceremonia religioasa, iar mirii au fost de doua ori binecuvantati, caci asteapta si un urmas.
Cu toate ca meseria mirelui il tine mai mult pe drumuri, cei doi vor avea casa de piatra si fericire.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.