Invitata sa cante in turneul Eurotombola, Jennifer Lopez a negociat doua saptamani conditiile venirii sale. Dupa ce au cazut de acord asupra unui onorariu de 1,5 milioane de dolari, vedeta a anuntat ca nu poate veni deoarece e insarcinata si starea sanatatii nu-i permite un efort asa mare. Romica Tociu si Cornel Palade, prezentatorii emisiunii Eurotombola de la Prima TV, vor fi gazdele unui sir de spectacole cu numele emisiunii, desfasurate in cele mai mari orase din tara incepand cu aprilie. si daca in orasele de provincie concertele vor fi sustinute de 3rei Sud Est, Cristina Rus, Sexxy, Rocsana Marcu, Daniel@, Trident, pentru spectacolul final, sustinut in mai la Bucuresti, organizatorii au dorit-o ca invitata speciala pe Jennifer Lopez, pentru un concert de zile mari. Tratativele au inceput la mijlocul lunii martie si timp de doua saptamani s-au purtat negocieri cu managerii cantaretei.

"S-a discutat cu sapte din cei zece asistenti ai vedetei. Am ajuns pana la nivelul trei, adica aproape de a finaliza contractul. Asa am aflat si noi ca J.Lo are zece asistenti-manageri si in functie de stadiul in care au ajuns negocierile unui contract se trece la un alt nivel", a spus Tociu. "Suma pe care a cerut-o a fost de 1,5 milioane $ si a ramas sa stabilim conditiile de cazare a intregului personal care ar fi insotit-o. Dar dupa cateva zile am fost anuntati ca nu poate veni pentru ca e insarcinata", au declarat organizatorii. Astfel Tociu si Palade au ratat sansa de a sta pe aceeasi scena cu Jennifer, care, dupa cum spune Romica, a recunoscut pentru prima data ca e insarcinata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.