Oana va vedea saptamana viitoare prima varianta a papusii care o intruchipeaza si va stabili exact lungimea parului si trasaturile fetei.

Desi, pana acum, nu au fost puse la punct toate detaliile legate de infatisarea jucariei, cert este ca aceasta va purta blugi foarte stramti si cercei rotunzi in urechi.

Clipele nefericite prin care au trecut, saptamana trecuta, Pepe si familia sa au determinat-o pe Oana Zavoranu sa amane putin proiectul papusii care-i poarta numele. Astfel, abia saptamana viitoare, vedeta se va intalni cu reprezentantii firmei “Aradeanca” pentru a pune la punct ultimele detalii in ceea ce priveste vestimentatia, dar si trasaturile fetei papusii.

“Pana acum, producatorii au pictat chipul si au pus parul, care este de cea mai buna calitate. Dar trebuie sa-mi dau si eu cu parerea, sa vedem daca sunt multumita de conturul fetei, al pometilor, al buzelor. Toate acestea le vom stabili peste cateva zile”, a declarat Oana, pentru Click!.

Tot atunci, producatorii vor primi si schitele potentialelor tinute vestimentare realizate de Catalin Botezatu, foto stanga, cu toate ca varianta castigatoare se anunta a fi cea alcatuita din blugi si geaca de piele. “Mai mult ca sigur ca voi alege blugii si, de asemenea, am mai hotarat sa-i punem si cercei rotunzi in urechi.

Acum suntem si in cautarea cercelului din buric si ne gandim cum sa facem tatuajele”, ne-a mai spus vedeta. Oana spera ca, in perioada Sarbatorilor de iarna, jucaria, care va avea inaltimea de 65 de centimetri, sa fie disponibila in magazine, la pretul de cel mult 100 de lei. Cel mai sigur, la viitoarea intalnire cu cei de la “Aradeanca”, Oana va stabili si procentul ce-i va reveni din vanzarea jucariei.

Pe langa proiectul papusii, Zavoranu se concentreaza, momentan, si asupra negocie-rilor cu postul public de televiziune in vederea semnarii contractului pentru difuzarea serialului “Oana”: “inca sunt in discutii. Proiectul e unul de anvergura si trebuie sa fiu foarte atenta la detaliile contractului”, ne-a mai spus vedeta.

Varianta Carcotasilor: Papusa Chucky

serban Huidu si Mihai Gainusa au ironizat initiativa Oanei de a-si crea o jucarie dupa chipul si asemanarea sa, asociind-o pe sotia lui Pepe cu faimoasa papusa Chucky. Zavoranu le-a replicat imediat, acuzandu-i de invidie, dar multumindu-le, totusi, ca ii fac reclama.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.