A sosit momentul lui Catalin! Nu a crezut niciodata ca va ajunge o stea - mai mult, nu a indraznit nici macar sa viseze la asa ceva.

Dupa lacrimi de emotie, repetitii peste repetitii si stapanire de sine, Catalin Josan a castigat! El e primul Megastar! Are doar 20 de ani, dar Marius Moga i-a compus primul album, iar Universal Music l-a scos pe piata. Acordurile de pian se regasesc in cele 11 piese, printre care si un feature cu Maria Marinescu. Numele discului reflecta cariera de pana acum a cantaretului moldovean: Megastart!

Melodia interpretata alaturi de Maria Marinescu si accentul usor moldovenesc l-au propulsat pe Catalin pe primele locuri in topurile muzicale. Pustiul de la Chisinau nu s-ar fi asteptat niciodata.

“As fi sperat poate doar la o cariera in opera. Vin dintr-o familie modesta care nu ar fi avut cum sa ma sustina financiar in showbiz”, ne povesteste Catalin. “Cam pe la 12 ani, am facut cunostinta cu pianul. Nu mi-a placut deloc. Dar mai tarziu am ajuns sa-l iubesc”, mai spune tanarul artist, nostalgic.

Dupa lansarea albumului “Megastar”, la care au venit o groaza de vedete, tanarul recunoaste ca se simte coplesit de atata atentie. “incerc sa-mi tin emotiile in frau. Cand vezi atatia oameni, e imposibil sa nu simti emotie. incerc sa par mai oficial. Dar ma bucur nespus ca am reusit sa cunosc atatea persoane, printre care si vedete”, ne marturiseste Catalin.

Castigatorul Megastar nu stie exact ce va face cu primii bani din vanzarea albumului, dar si-ar dori foarte mult o excursie la munte. “La noi, nu in strainatate!”, a mentionat cantaretul. Un alt amanunt ar fi ca noua vedeta nu are pereche: “Nu am o iubita. Muzica e prietena mea!”, a mai spus el.

Printre cantaretii preferati ai tanarului se numara Andra si Marius Moga. Cel din urma, care i-a si compus piesele, a descris albumul "Megastar" ca fiind o reusita: “Am lucrat cu drag la piese. Am folosit foarte mult pianul, pentru ca am incercat sa-i dam un sunet "live". in concert, piesele lui Catalin se vor auzi la fel de bine ca si pe CD”.

Octavian a venit din Spania ca sa participe la "Megastar"

Dupa ce telespectatorii au ales Mega-starul Olteniei, pe Octavian Mircea, un tanar de 22 de ani, diseara, la show-ul de pe Prima TV e randul moldovenilor sa-si demonstreze calitatile vocale in fata juriului.

Octavian, concurentul care saptamana trecuta a reusit sa-si castige locul in finala “Megastar”, ne-a marturisit ca a avut emotii de nedescris. “Nu stiu de ce m-am pierdut asa, ca doar mai participasem si la alte concursuri”, ne-a spus tanarul de 22 de ani, din Corabia.

“Acum ma simt mai puternic, plus ca prietena mea, fata care e langa mine de trei ani, imi transmite in fiecare clipa energie pozitiva”, zambeste el.

La “Megastar” a vrut sa vina inca de la editia trecuta, dar a fost prea tarziu. “Am plecat din tara, dar am urmarit din Spania emisiunile. M-am hotarat sa ma intorc ca sa particip la concurs. Am doi frati in Spania care imi tin pumnii stransi, plus inca un frate si o sora in tara”, ne-a spus Octavian.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.