Noroc divin. Multimiliardarul Gigi Becali a jucat 26 de ore, neintrerupt, table cu un afacerist ultracunoscut, de la care a castigat un teren evaluat la peste 330 de miliarde de lei vechi!

Miliardarul Gigi Becali si-a sporit averea cu 10.000.000 de euro, in doar 26 de ore. Mai precis, de marti, in jurul orei 18.00, pana a doua zi (miercuri), ora 20.00, Becali a castigat peste 330 de miliarde de lei vechi la... table! Reporterii CANCAN au aflat povestea uluitoare a acestei partide, pe care v-o prezinta azi, in exclusivitate. Sursele noastre sustin ca niciodata in lumea jucatorilor de table din Romania, unde se invart cifre ametitoare, nu s-a mai castigat o asemenea suma. Adversarul lui Gigi Becali a fost un om de afaceri ultracunoscut, caruia nu-i vom dezvalui identitatea dintr-un motiv justificat.

Memorabila partida, ora cu ora

Marti la pranz, Gigi Becali s-a intalnit cu varul sau, Giovanni, cu presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si cu omul de afaceri Viorel Paunescu, pentru a lua masa impreuna. A fost un "pranz al impacarii dintre veri", dupa o perioada indelungata de raceala. Initial, la masa de la restaurantul "Golden Falcon", acolo unde s-au intalnit "titanii" fotbalului romanesc, atmosfera era una incordata. Giovanni a inceput sa povesteasca despre perioada in care a fost internat intr-un spital din Frankfurt: "Au venit cersetorii romani la mine la spital ca sa le dau bani. N-am vazut asa ceva, cat de repede au aflat ca sunt acolo!" In stilul lui caracteristic, cu mult umor, Mitica Dragomir le-a cerut, la un moment dat, verilor Becali sa uite tot ce a fost intre ei si sa fie din nou "o familie unita": "Hai, ba, sa facem o tabla, ca ne plictisim, ce naiba!"


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.