Cantareata Avril Lavigne a primit doua trofee in gala MTV Europe Music Awards, categoria Best Romanian Act a fost castigata de Andreea Banica, iar marele perdant al editiei a fost Justin Timberlake, cu cele mai multe nominalizari, dar niciun premiu.

Primul trofeu acordat in gala de ieri seara de la Munchen, gazduita de Snoop Dogg, Albumul anului, i-a revenit lui Nelly Furtado pentru materialul discografic "Loose, informeaza NewsIn.

Melodia "Girlfriend" a lui Avril Lavigne a fost votata piesa care creeaza cea mai mare dependenta (Most Addictive Track), iar piesa "D.A.N.C.E." a trupei franceze Justice a castigat categoria Video Star. Lavigne a castigat si categoria Solo si s-a declarat fericita sa accepte premiul pe care il considera o onoare.

Lavigne a sustinut si un recital in programul show-ului in care au cantat si Foo Fighters, Mika, Tokio Hotel, Amy Winehouse, Will.I.am de la Black Eyed Peas si Nicole Scherzinger de la Pussycat Dolls.

Trupa americana 30 Seconds to Mars a castigat categoria Rock Out. Linkin Park a fost desemnata trupa anului 2007, iar premiul Ultimate Urban, pentru "scena urbana", care evolueaza cel mai rapid, i-a revenit cantaretei Rihanna, pentru hitul "Umbrella". Muse au castigat in acelasi timp, sectiunea Headliner, care a premiat artistii cu cele mai bune show-uri live.

Categoria New Sounds of Europe, la care finalista a fost si trupa romaneasca Firma, a fost castigata de trupa Bedwetters din Estonia.

Chiar daca majoritatea castigatorilor au fost alesi prin votul publicului, artistii au avut propria sectiune, The Artists Choice. Castigatoare a fost Amy Winehouse, care si-a luat premiul fara a spune nimic.

Andreea Banica a fost castigatoarea sectiunii romanesti, Best Romanian Act, la care au fost nominalizati si Simplu, DJ Project, Activ si Alex. Artista a spus ca premiul o face sa se simta implinita. "Nu stiu ce altceva mi-ar mai trebui", a declarat Banica pentru NewsIn si a adaugat ca show-ul de la Munchen a fost extraordinar.

Marele perdant al MTV Europe Music Awards 2007 a fost Justin Timberlake, care a avut cele mai multe nominalizari dar nu a castigat niciun trofeu, desi a dominat premiile MTV Europe anul trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.