Despre Oana Roman stim ca provine dintr-o familie instarita, ca a fost la scoli inalte din Paris, ca a avut o relatie de mai multi ani cu un stripper si mai ales ca este o prezenta constanta a petrecerilor mondene. Fara indoiala ca tanara de 31 de ani a fost un copil alintat, care a avut tot ce si-a dorit si fara a excela in campul muncii.

Mai nou, Oana a considerat ca a venit momentul sa faca ceva cu viata sa si sa se remarce prin ceva si, de la statutul de invitat permanent a mai tuturor emisiunilor de divertisment, a devenit prezentatorea unei astfel de emisiuni, ceea ce ii ocupa destul de mult timp. Multi dintre voi poate stiti ca mezina familiei Roman tine un jurnal online, care poate fi accesat de orice doritor. Pe acelasi site, www.hi5.ro, Oana are zeci de poze cu prietenii sai si mai ales cu Honey, tanarul de 20 de ani cu care mult mai matura Oana isi petrece mare parte din timp. Ba mai mult, ea posteaza pentru acesta mesaje dintre cele mai dragastoase. Trecand peste asta, am fost uimiti sa aflam ca fosta iubita a stripperului Cornel Pasat are grija zilei de maine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.