Monica spune ca filmul difuzat ieri pe net, in care este protagonista alturi de sotul sau, este un trucaj. “Nici macar nu am vrut sa-l vad. Ne-am distrat cand am auzit. Irinel a remarcat ca iar s-au chinuit unii sa ne faca ceva”, spune sotia omului de afaceri.
Monica si Irinel Columbeanu sunt protagonistii unui filmulet care a aparut pe internet, mai precis
pe site-ul “YouTube”, chiar in cursul noptii de marti. Acesta cuprinde o presupusa scena de sex oral, cu sotia omului de afaceri in plina actiune, ce a avut loc intr-un restaurant din capitala, aflat in prezent in faliment. Conform cotidianului care a facut publica informatia, secventa ar fi avut loc in luna februarie, in localul chinezesc „Dragon House”. Sotii Columbeanu au decis sa nu faca nici un comentariu pe marginea celor intamplate. Monica a spus insa, pentru Ziarul, cum au primit faptul ca pe net circula respectivul filmulet: “Nici macar nu am vrut sa-l vad. Ne-am amuzat. Irinel chiar a remarcat ca iar s-a chinuit cineva sa ne mai faca ceva. Este un trucaj. Avem atata loc in casa in care stam, de ce am fi facut asa ceva acolo? Noi stim foarte bine ce am facut si ce nu. Chiar nu-i nimic de comentat”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.