Razvan Fodor, Monica Barladeanu, Catalin Botezatu si Andreea Balan sunt preferatii homosexualilor din Romania, fiind laureati la “Gala premiilor Gay 2007”, desfasurata la Cluj. La polul opus, Gigi Becali a primit bila neagra si premiul “Lamaia”.

Ajunsa deja la cea de-a patra editie, “Gala Premiilor Gay 2007” a premiat vedetele preferate de catre homosexualii din Romania.

Cele mai ravnite premii, la categoriile “Cea mai sexy femeie” si “Cel mai sexy barbat” au fost adjudecate de Monica Barladeanu si respectiv Razvan Fodor.

Pe langa acestia, alte doua vedete apreciate de reprezentantii acestei minoritati sexuale sunt designerul Catalin Botezatu, castigator la categoria “Creatorul de moda al anului” si Andreea Balan, a carei melodie, “Prinde-ma, aprinde-ma”, a fost desemnata “Melodia gay a anului”.

Asa cum era de asteptat, anul acesta, bila neagra a ajuns la Gigi Becali, unul dintre cei mai de seama “dusmani” ai homosexualilor, care nu a ezitat sa-i jigneasca public pe acestia ori de cate ori a avut ocazia. Astfel, patronul echipei Steaua a primit, sugestiv, premiul “Lamaia”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.