Dezvaluirile picante facute de Laura la adresa lui Silviu Prigoana, care a ratat la mustata intrarea in Top 10 al barbatilor ce au trecut prin patul acesteia, au infuriat-o la culme pe actuala partenera a miliardarului. Aflata inca in perioada de lauzie, Adriana o ataca dur pe “profa de sex” de la Click!, acuzand-o ca ea ar fi planuit o partida de amor cu viitorul ei sot, care era tinta paparazzilor.

Desi la acea vreme se afla in divort cu Prigoana, Bahmu spune ca nu acesta si-a dorit sa faca sex cu Laura, ci dimpotriva, aceasta din urma si-a dorit sa-l atraga intr-o cursa.

“Prigoana n-a vrut decat sa o ajute sa-si rezolve problema cu nodulul de la san si i-a si gasit de altfel un doctor foarte bun. Drept multumire, ea l-a invitat in excursie la munte. De fapt, intentia ei a fost sa-l atraga intr-o cursa cu paparazzi”, a declarat Adriana in exclusivitate pentru Click!

Aceasta sustine ca l-a si avertizat atunci pe Prigoana desi erau inca certati, motiv pentru care partida de amor planuita de Andresan nici nu a mai avut loc.

“Andresan a vrut sa faca sex cu el si nu invers. si cum nu sunt bordeluri legalizate in Romania, Silviu a apelat si el la o persoana de teapa ei, ca doar nu era sa apeleze la Maica Tereza. Oricum, in cazul in care, Doamne fereste, ar fi avut orice fel de contact sexual cu ea, l-as fi dus la deparazitare!”-a adaugat Bahmu.

Conform declaratiilor viitoarei doamne Prigoana, Andresan nu s-ar fi oprit aici, si, dupa refuzul de la cabana, ar fi incercat sa-l mai invite o data pe miliardar la ea acasa la o portie de sarmale.

“Pentru ca nu a reusit sa-l pacaleasca la munte, l-a invitat a doua zi la sarmale la ea acasa, iar paparazzii asteptau la panda pe balcon. Mi-e si rusine ca am fost colega cu ea pe vremea cand lucram la Jurnalul National. Nu merita sa mai dea vreodata ochii cu mine”, mai spune proaspata mamica a lui Maximus Mihaita Prigoana.

In privinta sfaturilor pe care “profesoara de sex” i le-a dat la finalul articolului din Click”, Adriana comenteaza sarcastic: “Sa nu-mi mai dea ea mie sfaturi. Ar trebui sa uite de familia Prigoana, ca nu e de nasul ei!”

Cititi MaINE in Click!

Dezvaluirile Laurei Andresan despre Top 10 barbati celebri care au trecut prin patul ei. Aflati ce amenintari a primit vedeta B1 in ultimele doua saptamani si care sunt persoanele publice care nu au intrat in top si motivele pentru care acestea din urma nu s-au clasat pe unul din cele zece locuri


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.