Totul a pornit de la o campanie umanitara demarata cu cele mai bune intentii de Mihaela Radulescu, dupa ce aceasta aflase ca fetita Lianei Stanciu si a lui Mihai Georgescu (solistul de la „Bere Gratis“) sufera de cancer si are nevoie urgenta de bani pentru operatie si tratament. Sumele impresionante strinse in doar citeva zile pentru salvarea copilului au ramas in umbra unui conflict izbucnit intre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania.

Andreea Marin o acuza pe Mihaela Radulescu ca a facut campania pentru propria imagine si ca i-a refuzat banii, demarind o campanie impotriva ei. Aceasta spune ca poate fi acuzata de absolut orice, dar nu de fapul ca a vrut sa-si faca imagine pe seama unui copil bolnav.

Marin sustine ca Radulescu ar fi incercat sa o inlature de la stringerea banilor, spunindu-i de vineri dimineata ca s-au strins toti banii: „A doua zi, cind voiam sa merg sa depun pentru mine si pentru Stefan, aveam mesaj de la ea: 'S-a strins toata suma, nu mai e nevoie de nici un ban>>. I-am dat un mesaj inapoi: 'Bravo! Daca mai are nevoie dupa operatie, eu pot transfera ce am strins in contul tau! Oricum, faceam asta azi! Daca nu, redirectionez catre alte doua cazuri disperate cu copii la limita, care sint acum inca nerezolvate, de la mine>>. La care ea imi raspunde: 'Da, redirectioneaza, nu mai e nevoie de nici un ban!>>“.

Gazda „Surprizelor...“ sustine ca i-a sunat apoi pe cei care-i solicitase sa le spuna sa nu mai ofere banii. Seara a fost sunata de Roxana Iliescu, de la postul B 1 TV, sa-i ofere numarul de cont al Lianei. „In momentul ala, reactia mea a fost: 'La ce mai trebuie sa dau contul ala, ca s-au strins toti banii, mi-a spus Mihaela Radulescu>>. 'Cind ti-a zis tie, ca eu am vorbit cu ea acum 5 minute si nu s-au strins>>, mi-a replicat ea. In momentul acela mi s-a aprins un beculet. M-am suparat foarte tare si am luat hotarirea ca nu pot sa ma bag in mocirla asta, dar nici sa stau deoparte... Am luat decizia sa dau simbata mesajul pe care l-ati vazut. Dupa ce am iesit din emisiune, primisem niste mesaje de la ea...“