Eveniment. Omul de afaceri a marcat venirea pe lume a celui de-al treilea baiat al sau printr-o petrecere intr-un local luxos din Capitala
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au scos, luni seara, bebelusul in lume. Cei doi au organizat, la "Club Nastase", o petrecere in cinstea micutului, la care au luat parte cateva sute de invitati. Apropiatii celebrului cuplu au putut face cunostinta cu micutul Maximus-Mihai, care a implinit, ieri, 12 zile de cand a venit pe lume. Printre cei care au vrut sa-l vada pe baietel au fost Rita Muresan, Roxana Ciuhulescu (si ea pe cale sa devina mamica peste cateva luni), Ana-Maria Prodan, Oreste, care a fost insotit de fetita lui, Sabina, Radu Moraru, Daniel Capatos etc. Petrecerea a fost mai mult decat fastuoasa, ceea ce i-a facut pe multi sa o compare cu un botez sau chiar cu o nunta. Meniul a combinat preparate traditionale, ca sarmalutele cu mamaliga si mici, cu cele mai sofisticate, cum ar fi salata de fructe de mare si icrele de Manciuria.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.