Trupa Firma este finalista, alaturi de reprezentanta Estoniei, formatia Bedwetters si Yakup din Turcia la sectiunea New Sounds of Europe, al carei castigator este ales prin votul publicului, informeaza NewsIn.

Firma a ajuns finalista dupa ce a fost nominalizata, alaturi de alti 17 candidati si concureaza pentru un recital in incheierea galei MTV Europe Music Awards, ce va avea loc pe 1 noiembrie.

"Nu prea ne intereseaza castigatul. Odata cu acest concurs lumea de afara s-ar putea sa fie mai atenta la ce se intampla in Romania", a declarat vocalistul trupei, Rocca. Acesta a adaugat ca nu se asteapta sa castige, dar daca va fi cazul, vor canta piesa "Baby is crying", primul single de pe un nou album, "Exit".

"Reverente pentru cei care ne sustin in pofida celor doi ani de absenta de pe piata muzicala”, a mai spus solistul, intr-un comunicat de presa.

Trupa Firma, formata din Sorin (bass), Rocca (voce) si Lama (chitara), a debutat in anul 2001 cu piesa care a dat titlul primului album, "La orbire". Materialul a inclus si single-urile "Nimeni" si "Important".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.