Pentru fiecare dintre noi, postul Craciunului reprezinta, fara indoiala, un prilej de purificare a organismului, dar mai ales a spiritului. Daca unii se gindesc la aceasta perioada ca la un moment prielnic pentru a mai da jos din kilogramele adunate in exces, sau pentru a intra curati in sarbatoarea sfinta a Nasterii Domnului, altii sint prea pofticiosi ca sa renunte la o bucata rumena de friptura sau la o atingere ispititoare.

Dar sa vedem ce fac vedetele noastre in sfintul Post al Craciunului. "Daca Dumnezeu vrea sa ia in consideratie ceea ce faci, cred ca mai mult conteaza in balanta lui o fapta buna decit o friptura mincata in postul Craciunului. In ceea ce priveste abstinenta, cred ca sexul nu este ceva care ar fi de blamat, din moment ce ne-a fost dat de la Dumnezeu sa ne inmultim prin asta. As fi o ipocrita sa spun ca nu fac dragoste in postul Craciunului, dar ultima saptamina pentru mine e sfinta. Referitor la postul alimentar, cred ca e un fel de dezintoxicare. Chiar daca noi, romanii, avem o bucatarie foarte buna, eu sint norocoasa pentru ca prefer salatele si fructele. Un peste sau un pui la gratar sigur ca nu strica nimanui, dar ar fi indicat ca macar in post sa ne putem abtine" - marturiseste sexoasa Daniela Gyorfi. La rindul ei, Miki spune ca se abtine si ea de la o atingere sau un sarut pasional, pentru ca asa a fost educata: "Parintii m-au invatat ca postul e sfint. Nu pot insa sa-l tin pe tot, ci mai putin de jumatate, adica prima si ultima saptamina. De un singur lucru nu sint in stare in post: sa nu maninc carne. Nici macar in dieta nu renunt la o asemenea delicatesa. Am incercat, dar lipsa de proteine imi provoaca ameteli".

"Pot renunta la sex, nu si la mincare!"

Vedeta porno Alina Plugaru marturiseste ca desi e foarte credincioasa si aproape tot postul nu consuma carne si merge regulat la biserica, nu poate renunta la sex... din cauza contractelor pe care se simte datoare sa le onoreze. "Nu consider ca sexul e o problema pentru mine si pot sta perioade foarte lungi fara asa ceva. Dar din pacate nu pot renunta pentru ca am contracte pe care nu le pot refuza. Nu pot risca, astfel, ca lumea sa nu mai aiba incredere in mine. Daca ne referim la postul alimentar, eu in fiecare miercuri si vineri nu maninc dulce, asa ca nu-mi fac nici un fel de probleme. Ma axez foarte mult pe fructe, legume si mai ales soia. Ador orezul, snitelele din soia si mai ales chiftelutele din acest inlocuitor excelent al carnii", afirma blonda dorita de barbatii Romaniei. Fostul manechin Carmen Plesea e de parere ca ori de cite ori a calcat pe bec si a facut sex in perioada postului Craciunului a avut numai de suferit, asa ca anul acesta a spus un "Da" hotarit abstinentei totale. Totusi, vedeta afirma ca nu se poate abtine de la mincare, pentru ca e o mare gurmanda. Chiar si asa, ultimele trei zile dinaintea Nasterii Domnului sint sfinte, dar in tot acest timp exagereaza cu pastele si cartofii prajititi, care i se par adevarate minuni ale gastronomiei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.