Dupa ce “s-au ars” cu servitorii filipinezi, Irinel si Monica nu au noroc nici cu cei de pe meleagurile autohtone. Cei doi soti din Buzau, veniti sa se angajeze la resedinta de la Izvorani, au dat-o si ei in bara, reusind sa o exaspereze pe doamna Columbeanu. Monica ne-a dezvaluit motivele pentru care i-a concediat.

Simona (22 de ani) si Ionut (23 de ani) au venit tocmai din Buzau pentru a locui in vila celui mai monden cuplu din Romania. Dupa ce au citit in Click! ca Monica si Irinel Columbeanu cauta un cuplu pentru menaj, tinerii si-au facut curaj si s-au programat la interviu, in urma cu aproape doua luni.

Desi la inceput au reusit sa faca o impresie buna, pe parcurs, Simona si Ionut au comis unele gafe pe care doamna casei nu le-a trecut cu vederea. “Am avut multa bunavointa, dar cand vine vorba despre igiena si curatenie nu pot inchide ochii. Am un copil mic si nu vreau sa se imbolnaveasca. Discutia noastra a fost foarte simpla si am incercat sa ma fac inteleasa. Le-am lasat un caiet de sarcini, in care am scris cateva reguli de baza. Nimic absurd sau iesit din comun. M-au surprins neplacut cand am observat ca ignora aproape tot ce era precizat acolo”, a spus Monica pentru Click!.

Cei doi tineri, foto stanga, platiti cu 1.000 de euro pe luna, nu au reusit sa se descurce la capitolul curatenie, dar nici in bucatarie, acolo unde au fost surprinsi gatind fara manusi de unica folosinta. in plus, au uitat sa aprovizioneze frigiderele cu apa pentru cuburi de gheata, iar candelabrul de cristal, din living, a fost lasat plin de praf.

“Chiar si eu imi pun manusi atunci cand fac mancare. Asa mi se pare igienic”, ne-a mai zis Monica. Cei care doresc sa lucreze pentru Columbeni se pot programa la un interviu la numarul de telefon: 0744.636.970 (Ovidiu)

S-a saturat de ciorba

Monica ne-a marturisit ca nici meniul propus de cei doi soti nu era unul variat, punctul lor forte fiind ciorba taraneasca, pe care au gatit-o insa in exces. Retetele mediteraneene, pestele sau fructele de mare erau gatite doar din cartea de bucate, iar rezultatul nu era cel asteptat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.