Viitorul socru i-a cerut actritei sa renunte la fumat, sa-si faca in fiecare luna un control medical si sa uite de viata dezordonata pe care a avut-o pana acum daca vrea sa se bucure de binecuvantarea sa
Multe tinere isi doresc sa devina sotia unui barbat frumos, bogat si faimos, cu atat mai mult daca acesta poarta si numele Tiriac. Exista insa un pret pentru orice, si numai daca il platesti poti sa ajungi acolo unde doresti, mai ales daca esti indragostita de fiul unui miliardar si ai reusit sa conviet uiesti cu el timp de patru ani, chiar daca relatia a fost una tumultuoasa, presarata cu despartiri si certuri. Dupa o poveste de dragoste sinuoasa, Ileana Lazariuc si Ion Ion au acum inca un motiv de a ramane impreuna, in afara de sentimentele care-i leaga: anul viitor, se va naste primul lor copil, care va fi un baietel.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.