A plouat cu note de 10! Asta s-a intamplat vineri seara, la “Dansez pentru tine”, cand CRBl si Marieta Sabiescu i-au facut pe membrii juriului sa dea nota maxima drept recompensa pentru charleston-ul lor.

Cantaretul si partenera lui, care sufera de grave deficiente de auz, i-au vrajit pe spectatori si la proba de dans popular. La fel, si perechea formata din Claudia Furpass si Mihai de la 3Sud Est, care a castigat duelul si a ramas in concurs.

Perechea formata din Oana Nistor si Vasile a fost eliminata de catre telespectatorii Pro Tv cu un procentaj de 28% din voturile trimise.

Show-ul a fost urmarit de aproape doua milioane si jumatate de telespectatori in “minutul de aur”, la 21.46.

In aceasta saptamana, mari emotii vor avea perechile formate din Daniela Gyorfi si Cezar, respectiv Delia Matache si Ionel.

Ii asteapta un duel in pasi de dans. Cezar lupta pentru fratele sau geaman, iar Ionel, pentru a-si salva tatal. Maine, puteti citi in ziarul nostru dramele prin care trec cei doi concurenti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.