Schimbare. Cantareata s-a saturat de stilul "micului Mozart" si a ales un alt compozitor pentru albumul pe care intentioneaza sa-l lanseze pe plan international
Marius Moga a inceput sa piarda clienti. Dupa ce a colaborat cu el la majoritatea albumelor scoase pe piata in decursul timpului, Claudia Pavel, alias Cream, a renuntat la serviciile lui dintr-un motiv putin surprinzator. Cantareata s-a saturat de stilul "Micului Mozart", desi este cotat drept cel mai in voga compozitor al momentului care garanteaza cel putin un hit pe album. Asta nu inseamna insa ca cei doi nu vor ramane amici, statut ce-i ofera Claudiei posibilitatea de a se intoarce la el in eventualitatea unui esec. "Am lucrat cu Marius la majoritatea pieselor mele. Acum insa, am nevoie de ceva nou pentru cel de-al cincilea album semnat Cream. Cu acest disc am planuri marete si cred cu tarie ca se vor materializa. Este albumul cu care vreau sa ma lansez pe piata internationala. Cu putin noroc ma voi face cunoscuta intai in Europa", ne-a povestit Claudia. Despre noul compozitor nu vrea sa sufle o vorba. Oricum, este ciudat ca faima lui Moga nu i-a fost de ajuns pentru a se gandi la topurile muzicale europene si a considerat ca altcineva i-ar putea asigura succesul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.