"Top-modelele se numara printre cele mai independente dintre femeile frumoase ale lumii. Iar aceasta autonomie iti da multa siguranta si o teribila incredere in propriile forte", spunea Catrinel Menghia, un exemplu de frumusete autohtona care si-a construit o cariera remarcabila pe plan international. Frumoasa si senzuala, Catrinel s-a impus in urma sondajului nostru, iesind top-modelul preferat al cititorilor Click! cu 300 de voturi. Sa o cunoastem mai bine.

Catrinel Menghia s-a nascut in Iasi pe 1 octombrie 1985. inainte de a-si incepe cariera de model, Catrinel visa sa devina o atleta faimoasa, ea fiind campioana la saritura in lungime profesionista. Fata a fost descoperita la 16 ani de un agent local, care a vazut-o pe strada si i-a observat frumusetea. Acesta a adus-o mai tarziu in Bucuresti, prezentand-o lui Liviu Ionescu, patronul agentiei de modele MRA. Dupa 6 luni de activitate, parintii au lasat-o sa se mute in Bucuresti si sa-si inceapa cariera de model international, fiind preluata pe plan occidental de agentia Major. In 2002 a fost desemnata "Modelul Anului" in Romania.

catr1.jpg Primul contract important a venit din partea firmei de lenjerie Emporio Armani, Catrinel acceptand sa semneze contractul, chiar daca asta a insemnat sa-l paraseasca pe Razvan Fodor, cantaretul care i-a fost iubit in acea perioada si care, ironic, a impulsionat-o sa urmeze aceasta cariera. Pragmatica, Catrinel a facut pasul decisiv al carierei ei si s-a mutat aproape imediat la Milano, unde si-a inceput cu adevarat cariera de model international.

Catrinel Menghia a devenit rapid un apreciat top-model, axat pe prezentarile de lenjerie intima. "Iubesc sa pozez! Iubesc la nebunie aceasta munca! Pentru mine reprezinta o activitate ideala. Nu ma vad facand altceva", a declarat ea. Astfel, frumoasa ieseanca a ajuns imaginea a cel putin zece marci de prestigiu din Europa, dintre care Emporio Armani, I.D Sarrieri, Bruno Manetti, Cotton Club, Triumph. "Lucrez foarte mult in prezentari de lenjerie, unde se plateste bine, iar cea mai pretentioasa campanie de pana acum a fost Emporio Armani Lingerie". De asemenea, a aparut pe coperta a numeroase reviste celebre FHM, ONE, Tabu, Maxim, Cosmopolitan, Stuff, fiind primul model din Romania care a aparut in faimoasa revista americana "Sports Illustrated".

Mentinearea corpului perfect de 89-59-89 se datoreaza "metabolismului foarte bun si activitatii sportive pe care am avut-o inainte de a fi model. Am fost atleta de performanta. Totusi sunt destul de retinuta in a manca tarziu seara sau mancaruri grele. Merg foarte des la sala si imi place mult miscarea si inotul. Nu fumez si nu beau alcool". Ea a mai adaugat ca "un secret care pot sa il impartasesc tuturor fetelelor este sa bei cel putin 2-3 litri de apa/zi, prinde foarte bine si pentru piele si pentru forma fizica."

Cat despre viata personala, Catrinel l-a cunoscut pe impresarul Massimo Brambati la Pantelleria, la vila celebrului creator de moda Giorgio Armani, si s-au logodit la doar cateva luni dupa aceasta intalnire, in primavara lui 2005. Potrivit presei italiene, Brambati, in varsta de 40 de ani, a avut intotdeauna o slabiciune pentru femeile mult mai tinere decat el. Zvonurile implicau o nunta din interes, Massimo fiind un om de afaceri italian, fost procurator la GEA Sport si colaborator permanent al unei emisiuni tv de fotbal din Italia.

Catrinel a infirmat cu vehementa, in interviul acordat revistei Maxim, aceste barfe: "Varsta nu va fi niciodata o bariera pentru noi. Cine crede ca a existat altceva decat dragoste se insala amarnic, tocmai pentru ca Massimo nu este nici macar foarte bogat, ci are o situatie buna financiara, pe care ne straduim sa o imbunatatim impreuna in acest moment". Sentimentele ei pentru "barbatul cu personalitate puternica, care a impresionat-o din prima clipa" sunt evidente, pe verigheta ei fiind inscriptionat numele sotului ei, iar in josul abdomenului, "in acea parte a corpului numai de el vazuta", are un tatuaj sexy, unde scrie "Massimo per sempre".

Cei doi au facut cununia civila pe 26 septembrie 2005, primind de la tatal socru locuinta in care traiesc, un apartament de lux, de 400 mp, situat in San Siro, in valoare de 1,5 milioane euro. Desi isi doreste copii, inca nu planuieste unul in viitorul apropiat, acesta nevoie fiind implinita de relatia extraordinara cu Benedetta, fiica lui Massimo din prima casatorie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.