Cristina Rus a recurs la una dintre formulele magice de succes ale showbizz-ului, aceea de frumusete blonda cu o anumita sensibilitate a coardelor vocale.

De aici, cursul carierei ei a inaintat de la sine, fiind pe rand fotomodel, cantareata, prezentatoare TV si actrita. Cititorii Click! au votat-o cu 276 de voturi ca fiind cea mai buna dintre cantaretele blonde de pe la noi.

Cristina Rus s-a nascut pe 21 iunie 1981 la Cluj. Vedeta in devenire a debutat cu modeling de la 14 ani, calitatile fizice fiindu-i apreciate, trasaturile frumoase ale fetei, ochii verzi si corpul frumos sculptat pe toti cei 175 de centimetri. Designeri romani celebri precum: Cataln Botezatu, Zina Dumistrescu sau Ingrid Vlasov au colaborat cu ea. La doi ani dupa debutul in lumea modei, solista primese titlul de de cel mai bun manechin la Festivalul de moda de la Pitesti. La varsta de 17 ani Cristina devine imaginea liniei de lenjerie Argos.

Cariera de baza, cea de cantareata, a inceput-o de la 15 ani, frumoasa clujeanca urmand scoala de arta din Cluj, sectia canto. Vocea ei a fost remarcata din spoturile publicitare de la “Radio Uniplus”, unde lucra ca animatoare. O colega de radio a recomandat-o lui Sandy Deac de la trupa Desperado. Cristina Rus a dat o proba, iar Sandy Deac i-a propus sa fie vocalista trupei. Dupa colaborarea cu cei de la Desperado, alaturi de care a cantat in mai multe concerte, Cristina s-a alaturat celor doi baieti de la Sing Sing BB, parteneriatul cu ei rezistand doi ani.

incepand cu 1 februarie 2001, Cristina Rus s-a alaturat Andreei Banica, formand impreuna trupa Blondy. Cele doua fete s-au intalnit la un concert in Campia Turzii. Albumul de debut al fetelor s-a intitulat "Atat de aproape", care includea 11 piese, compuse de Laurentiu Duta si Sandy Deac (Desperado), urmand stilul pop-dance cu influente r'n'b si latino. Alte albume realizate impreuna: "O parte din Tine" (2002) si "Dulce si amar" (2004).

cristina-rus-44-30.jpgCristina Rus declara atunci ca: “O stiam pe Andreea de mai de mult si o admiram pentru ceea ce facuse imreuna cu colegele ei cu Exoticul. De prima data cand ne-am vazut comunicarea dintre noi a fost perfecta, ne-am imprietenit imediat”. insa, cu timpul, atat comunicarea, cat si prietenia dintre cele doua blonde ambitioase au inceput sa se altereze. Astfel, in 2005, Cristina Rus s-a decis sa plece, formatia Blondy destramandu-se. Motivul plecarii au fost neintelegerile financiare si contractuale, precum si impunerea in peisaj a Andreei Banica, bucurandu-se de favoritismul managerului si iubitului acesteia, Lucian Mitrea.

Ca artista solo, Cristina Rus a lansat un album "O noua viata" in anul 2006. Vedeta impunand un tarif de 1000 de euro pentru fiecare cantare.

Solista a inceput sa cocheteze si cu televiziunea, ea fiind co-prezentatoarea lui Romica tociu si Cornel Palade in emisiunea "EuroTombola", difuzata la Prima TV, iar in acest an a prezentat alaturi de Smiley, emisiunea "Mega - Clever", care a fost scoasa din grila de programe dupa doua editii.

Bazandu-se pe cursurile Facultatii de Teatru si Televiziune din Cluj, Cristina a mai facut un pas in cariera, odata cu distribuirea in noul film al lui Sergiu Nicolaescu, "Supravietuitorul". Pelicula este o continuare a intamplarilor celebrului comisar Moldovan, iar din distributia mai fac parte: Ileana Lazariuc, Lucian Viziru, Peter Falc, Jean Constantin si Sergiu Nicolaescu. Cristina Rus va juca rolul amantei lui Goldberg, dusmanul comisarului Moldovan si principalul personaj negativ al peliculei.

Rasfatata de revistele mondene, ea a aparut pe diverse coperti si in pictoriale, insa cel mai mult regreta momentul in care a acceptat sa pozeze goala pentru revista High Life.

Datorita etalonului de bomba sexy, Cristina a castigat admiratia si interesul a numerosi barbati, care au ademenit-o cu tot felul de cadouri si atentii. insa, vedeta a declarat ca: "Nu primesc cadouri de la barbati daca acestea sugereaza existenta unor intentii ascunse. Singurul pe care l-am acceptat a fost un ceas cu diamante, si asta pentru ca acel cineva imi trimisese inainte nenumarate buchete imense de flori si nu-si divulgase niciodata identitatea, ceea ce dovedea lipsa unor alte intentii".

cristina-rus-hl-1.jpg in general, Cristina mentine discretia in ceea ce priveste viata intima. Frumoasa blonda nu a fost implicata in scandaluri sexuale care sa tina prima pagina a tabloidelor. A avut o relatie de aproape opt ani cu Calin Pop, unul din membri trupei Desperado despre care spune ca s-a transformat mai mult in amicitie, motiv pentru care au decis ca in luna ianuarie sa se desparta.

Dupa despartire, cantareata nu s-a mai afisat la bratul niciunui barbat, insa, de ceva timp se pare ca vedeta iubeste din nou si nu vrea sa se mai ascunda de presa: „Am un nou iubit. Suntem foarte fericiti impreuna si ne intelegem excelent! Mai mult de atat nu vreau sa comentez deocamdata. Tot ceea ce pot spune este ca nu face parte din show-bizz“, a declarat cantareata.

Eleganta si rafinata, Cristina Rus isi mentine si intretine imaginea cu grija. Se spune ca obisnuieste sa cheltuie 50 de milioane de lei pe luna pentru a se mentine in forma maxima. Coaforul, masajele de intretinere, tratamentele cosmetice si manichiura fiind prioritare.

De asemenea, Cristina se diferentiaza de restul colegelor de breasla prin stilul clasic, sic de vestimentatie. Vedeta a renuntat de mult la sfaturile stilistilor, alegandu-si singura hainele, fiind adepta hainelor de firma. Ii place sa colectioneze accesorii si pantofi, creatorul de moda preferat fiind Razvan Ciobanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.