Keith Richards, chitaristul trupei Rolling Stones, care anul trecut a suferit o interventie chirurgicala pe creier, a avut un comportament ciudat in timpul galei Scream Awards care a avut loc zilele trecute, stirnind intrebari in legatura cu starea sa de sanatate.
Chitaristul trupei Rolling Stones, care face tratament pentru prevenirea accidentelor cerebrale, s-a luptat sa stea in picioare si mai mult a bilbiit discursul sau de acceptare a unui premiu pe care l-a primit la gala Scream Awards pentru aparitia sa din filmul "Piratii din Caraibe: La capatul lumii", informeaza dailymail.co.uk. Muzicianul si-a tinut discursul prin intermediul unei transmisii video prin satelit. "Va multumesc, voua, fanilor mei, pentru ca m-ati votat, stiti. Este primul - nu este domeniul meu, de obicei nu fac astfel de lucruri, dar datorita enormelor presiuni din partea publicului... trebuie sa va multumesc, foarte mult, si de asemenea lui Johnny (Depp n.r.) - care a insistat sa joc rolul tatalui sau". In luna mai, Keith Richards, in virsta de 63 de ani, a fost supus unei operatii prin care i s-a indepartat un cheag de singe de pe creier, aparut in urma unui accident suferit de chitarist in timp ce facea jet-ski. Incidentul a avut loc dupa ce, cu putin timp inainte, cazuse dintr-un cocotier. Muzicianul a marturisit intre timp: "Fac tratament, din cauza operatiei pe creier, cu Dilantin, deci nu mai pot lua cocaina, ceea ce pentru mine este ok". Celalalt chitarist al trupei Rolling Stones, Ronnie Wood, a declarat recent ca Richards sufera de pierderi de memorie si, citeodata, se chinuie sa-si aduca aminte cum trebuie sa interpreteze anumite melodii, chiar si mari hituri ale grupului. “Scream Awards”, create anul trecute, sint dedicate genurilor horror, SF si fantastic.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.