Cu cateva saptamani inainte ca audientele principalelor posturi de radio din Romania sa fie facute publice, carcotasul Huidu de la Kiss Fm critica ce s-a intamplat la Nunta pe NeVe, campanie dusa pe teritoriul rivalilor de la Radio 21, Buzdugan si Morar.

Conflictul dintre greii matinalelor nu se afla la primul episod. Schimbul de replici dintre cele doua tabere poa­te fi savurat pe calea undelor si, oca­zional, in paginile ziarelor. Marul dis­cordiei? Suprematia pe taramul capricios al audientelor si pretul cu care se atinge acest scop. De asta da­ta, Huidu pune sub semnul intre­barii moralitatea primului reality-show radio din Romania, Nunta pe NeVe, in cadrul caruia o virgina de 20 de ani s-a casatorit cu un student la teologie, la cateva minute dupa ce s-au vazut pentru prima oara la starea civila. “N-am facut decat sa ne intrebam daca e sau nu moral si normal ca doi tineri sa se casatoreasca la trei minute dupa ce s-au cunoscut. Daca asa se pune problema, atunci hai sa facem si o vivisectie de dragul audientei!”, spune indignat Huidu.

INCEPUTUL.

Parerile Carco­ta­silor referitoare la subiect nu pu­teau sa ramana fara ecou in tabara DeMenta. Comentariile acide facute pe post de catre Buzdugan si Morar au lasat sa se inteleaga ca eternii con­curenti sunt cei trasi de urechi. in opinia lui Huidu, startul acestui razboi a fost dat de Morar si Buzdu­gan. “Am avut multi concurenti pana la ei: Dobrovolschi, Razvan Popescu, Schnebli (Rondul de dimineata - Pro Fm), oameni de radio cu care nu a existat un astfel de conflict. si asta pentru ca exista o camaraderie pe care nu o in­talnesti si in cazul lor”, considera Carcotasul. intrebat daca s-a incercat transarea problemei la ma­sa discutiilor, realizatorul radio mar­turiseste: “Pai cum sa procedezi cand ai o discutie in particular si tot ce ati discutat apare dupa aceea in pre­sa? Ca sa nu mai vorbesc despre cu­vintele jignitoare pe care le folo­sesc la adresa noastra, cum e ona­nist, cu care s-au referit la un interviu pe care l-a dat Misu (n.r. - Mihai Gai­nusa)”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.