La cei 37 de ani ai sai, Mariah Carey vrea sa-si redefineasca prioritatile: ea vrea o familie, dar, atentie, scria presa, diva are principii.
Pentru a umple uriasul sau apartament din New York, interpreta din "We Belong Together" a gasit o solutie: aici va locui familia ei. Nu conteaza care, a ei! Oricum, vedeta este in cautarea unui potential sot si are o imagine foarte clara despre cum vor decurge lucrurile. Daca voi avea un copil, explica Mariah, "mi-ar placea sa fiu casatorita si sa traiesc intr-un mediul stabil. Nu spun ca toti trebuie sa procedeze ca mine. Dar este maniera in care as vrea ca situatia sa evolueze pentru mine". Pentru ca fanii sa nu intre in panica, diva asigura ca nu va abandona scena pentru atat. Printre altele, ea este in plina pregatire pentru viitorul sau album, care ar trebui sa apara in cateva luni. inca nu stie cum se va intitula, dar se declara "indragostita" de noua aparitie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.