Sambata dimineata, 'Mama Natura' a inchiriat o limuzina pentru a-l duce pe sarbatorit la Predeal

Sotul Roxanei, omul de afaceri Laurentiu Gheorghe, a implinit ieri 30 de ani. Pentru a fi sigura ca acesta va avea parte de o aniversare memorabila, vedeta Playboy a inceput cu surprizele inca de sambata. Dupa ce l-a plimbat cu limuzina pana la Predeal, Roxana i-a adus si o trupa de mariachi, care i-a cantat la balcon.

Desi sunt impreuna inca de pe vremea cand Roxana era doar o eleva de liceu, “Mama Natura” si sotul ei se inteleg la fel de bine ca-n prima zi, in ciuda zvonurilor. “Laurentiu nu a fost niciodata influentat de articolele rautacioase din presa. Are deplina incredere, atat in mine, cat si in povestea noastra de dragoste”, a declarat Roxana, pentru Click!.

si, pentru ca monotonia sa nu-si faca loc in relatia lor, prezentatoarea emisiunii “Vreau sa fiu mare vedeta”, de la Antena 1, incearca, tot timpul, sa-si surprinda sotul cu fel de fel de surprize care mai de care mai nastrusnice.

Anul trecut, de ziua lui, Roxana a pus la cale o seara speciala, a redecorat dormitorul in stil oriental, s-a costumat in cadana si i-a dansat. Anul acesta, “Mama Natura” a inchiriat o limuzina cu care au mers la munte, impreuna cu alti cativa prieteni apropiati.

“A ramas fara cuvinte. Chiar am reusit sa-l uimesc si a fost cea mai frumoasa aniversare posibila. Pe langa povestea cu limuzina, miercuri noaptea, am organizat o petrecere la noi acasa si, la ora 24.00, am angajat o trupa de mariachi care au cantat la balcon..., lui Laurentiu nici nu i-a venit sa creada”, ne-a mai spus Roxana.

Cand vine vorba despre partenerul sau, vedeta Playboy nu se uita la bani, fiind dispusa sa cheltuiasca mii de euro pentru a-si impresiona sotul. si, pentru ca tacamul sa fie complet, vedeta Antenei 1 a mai pus la cale inca o petrecere, sambata seara, de data aceasta intr-un club bucurestean, la care sunt asteptati cateva zeci de invitati.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.