Reese Witherspoon nu mai este demult doar blonduta prostuta ce isi croieste prin naturalete drumul printre mogulii afacerilor si politicii. A evoluat, a pus mana pe niste roluri cu greutate, in filme de succes.

Chiar a si castigat un premiu Oscar, dovada ca are talent si potential de actrita mare. Acum este in pole-position pentru un film autobiografic al fostei sotii a lui Sir Paul McCartney, Heather Mills.
Surse neoficiale spun ca povestea va fi un adevarat succes de casa, iar Reese nu ar spune nu, avand in vedere ca s-a cam specializat in roluri ce provin din evenimente reale, din viata unor personaje celebre.
Daca profesional, actrita este pe cai mari, in viata personala parea ca nimic nu mai merge cum trebuie. Divortul de baiatul de aur, Ryan Phillippe, parea ca o lasa doar cu "grija" carierei si a celor doi copii, ce-i drept, minunati.

Cu toate ca a negat vehement zvonurile ce o dadeau alaturi de alt june prim al Hollywood-ului, Jake Gyllenhaal, Reese a fost nevoita sa cedeze in fata evidentei fotografiilor graitoare ale celor de la Daily Mail.
Cei doi sunt surprinsi in ipostaze tandre in cadrul unei plimbari romantice prin centrul Romei. Atat atmosfera, cat si gesturile celor doi, nu pot decat s-o contrazica pe frumoasa blonda care sustinea sus si tare ca intre ea si Jake nu sunt decat relatii de prietenie. Declaratiile lui Reese au evoluat de la "il cunosc pe Jake prin intermediul unor prieteni comuni si este un barbat amuzant si un amic de nadejde", la "este minunat, foarte bland si generos", iar in cadrul unui interviu la celebra emisiune televizata a lui Ellen DeGeneres, "tandru si fantastic."

Cu toate ca eroul din "Brokeback Mountain" este cu 5 ani mai tanar decat ea, se pare ca Reese da, in sfarsit importanta unui barbat dupa fostul sot.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.