Cantaretul britanic a vrut sa o recastige pe Kate Moss, folosindu-se de manechinul roman

Pete Doherty s-a saturat de romanca Irina Lazareanu si o doreste pe Kate Moss inapoi, informeaza tabloidul britanic “The Sun”. Conform unui apropiat al cantaretului, Pete s-a saturat sa fie tinut sub papuc de Irina si o vrea inapoi pe Kate Moss.

Cei doi isi anuntasera recent logodna, insa se pare ca Pete a fost scos din minti de Irina, in timpul unui concert sustinut la Glasgow de trupa sa, Babyshambles.

“De cand i-a intrat in gratii, Irina l-a urmat pretutindeni ca o codita. Pete s-a logodit intr-un moment de nebunie. O placea pe Irina, dar a recunoscut ca singurul motiv pentru care a inceput o relatie cu ea a fost acela de a-si reveni dupa despartirea de Kate. Irina a aparut pe platoul de filmare al ultimului sau videoclip si a fost o pacoste. E atat de despotica, incat nimeni nu o suporta”, a dezvaluit un amic al cantaretului Pete Doherty.

Romanca a inceput sa-l enerveze pe Doherty, spunandu-i mereu ce sa faca si unde sa mearga, motiv pentru care, la un moment dat, acesta i-a spus ca relatia a luat sfarsit. “Toata lumea e fericita ca a disparut din viata lui”, a declarat prietenul lui Doherty, care a dorit sa-si pastreze anonimatul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.