Desi in timpul sarcinii a luat in greutate nu mai putin de 24 de kilograme, cantareata a reusit, in timp record, sa revina la forma fizica de dinainte de a ramane insarcinata. Mai are de dat jos doar un kilogram.
Dana Nalbaru a lansat marti seara, chiar la aniversarea a 31 de ani, DVD-ul “Cum sa am grija de copilul meu”. Cantaretei i-au fost alaturi la eveniment atat sotul ei, actorul Dragos Bucur, cat si fiica lor, micuta Sofia, care este, de altfel, si protagonista DVD-ului. Desi nu au trecut decat noua luni de la nastere, cantareata afiseaza, acum, o silueta de invidiat, la care multe tinere mamici ravnesc.

“In ciuda faptului ca, in timpul sarcinii, am facut fitness, m-am ingrasat 24 de kilograme, dar am reusit sa slabesc, pana acum, 23. Orele de sport sunt secretul acestei siluete.” a declarat Dana, pentru Click!. si pentru ca se afla intr-o forma fizica de invidiat, solisata isi pregateste atent revenirea pe scena muzicala: “La sfarsitul lunii viitoare voi lansa un nou album, asemanator ca stil cu albumul anterior. Abia astept sa filmez primul videoclip si sa merg la concerte din nou”, ne-a mai spus cantareata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.