Scandal in lumea modei: Roxana Moise, autoarea creatiei, este acuzata ca-si face publicitate pe spatele presedintelui tarii

Turbanul presedintelui Traian Basescu a nascut controverse, designerul Roxana Moise fiind luata peste picior de colega ei de breasla, Eli Laslean. Acesta din urma a acuzat-o pe Roxana ca ineditul model este doar “o costumatie de opera bufa”.

Nici nu a terminat bine de realizat turbanul lui Basescu, ca Roxana Moise a si primit critici acide din partea unei colege cu state vechi in bransa creatorilor de moda, Eli Laslean. Cele doua au avut un schimb usturator de replici, marti seara, la emisiunea “Pe contre”, de la Romantica TV, cand Roxana a incercat, fara succes insa, sa o convinga pe Eli ca ideea ei este total nevinovata.

Desi sustine ca nu are simpatii politice, Laslean e chitita sa-l apere pe Traian Basescu: “Ceea ce a facut Roxana este o modalitate balcanica de a iesi in evidenta. Nu este normal ca ea sa se foloseasca de numele si de imaginea presedintelui cu o creatie vestimentara care nici macar nu poate fi purtata in tara. Este o costumatie de opera bufa. Pur si simplu, cu acest turban, Roxana il ridicularizeaza pe presedinte. Normal ar fi ca Traian sa-i ceara daune morale”, a declarat Eli Laslean pentru Click!.

De fapt, sexy-designerul nu este la prima abatere de gen, ea realizand, in urma cu doi ani, si vestitul “fes al lui Basescu”, pe care a reusit sa-l vanda, in 400 de exemplare, cu 40 de lei. Daca la vremea aceea Traian s-a amuzat pe seama creatiei care i-a fost dedicata, si pe care a purtat-o in vizitele sale de lucru, asteptam parerea lui si despre turban. Roxana e convinsa ca el nu se va supara, mizand pe vestitul lui simt al umorului.

Turbanul, a fost lucrat din cinci metri de material foarte fin, adus tocmai din India, si, pentru a-l face cat mai aspectuos, i-a aplicat pene de paun si pietre Swarovski. Valoarea piesei vestimentare este apreciata la peste 1.000 de euro si va fi prezentata in luna noiembrie, in cadrul Festivalului de moda “Bucharest Fashion Week”, unde este asteptat presedintele insusi. in calitate de spectator sau de model, dupa preferinta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.