Telespectatorii Pro Tv vor avea parte maine, de la 20.15, de un cocktail exploziv in care sunt amestecate cele mai ispititoare, acaparatoare si puternice ingrediente.
Vedete sexy, bodyguarzi, probe extreme si multi bani vor transforma seara intr-un spectacol complet ce va fi coordonat de ''greii'' si impunatorii Roxana Ciuhulescu si Constantin Cotimanis.

Patru dintre cele mai iubite si expuse vedete din Romania: Miki, Sorana de la A.S.I.A., Silvia de la Bordo si Tina de la Pops vor avea parte pe tot parcursul show-ului de cate un bodyguard pe care il vor si castiga pentru 5 luni, daca impreuna vor putea trece peste niste probe extreme. Judecatorii intransigenti ai concursului vor fi campionii Ciprian Sora si Daniel Ghita.
In urma incercarilor pretentioase si pretioase ca in show-bizz, echipa "vedeta-bodyguard" care va reusi sa iasa triumfatoare va avea parte de o viata ca la Hollywood. Vedeta se va alege cu un bodyguard testat si cu acte in regula pe viitoarele 5 luni, iar bodyguardul cu un salariu de 5.000 de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.