Hillary Clinton, favorita la investitura democrata pentru alegerile prezidentiale din 2008, s-a declarat fericita ca nu s-a separat de sotul ei, fostul presedinte Bill Clinton, in pofida problemelor cu care s-a confruntat mariajul lor, relateaza NewsIn.

Intr-un interviu pe care l-a acordat revistei Essence, ea l-a descris pe sotul ei ca"un adevarat romantic" si a povestit cum, la revenirea dintr-o calatorie in Africa, el i-a facut cadou o girafa din lemn.

"Stiu adevarul despre viata mea si despre mariajul meu, despre relatia si parteneriatul meu cu el, despre profunda si constanta prietenie cu sotul meu", a spus Hillary Clinton. "Evident, am avut probleme, asa cum stie toata lumea, dar am fost mereu sigura ca era un mariaj in care merita sa investesc, chiar si in miezul problemelor", a adaugat Hillary. Democrata a facut astfel referire la legatura dintre fostul presedinte si stagiara Monica Lewinsky.

Hillary, care in curand va implini 60 de ani, a spus ca sotul ei, cu care s-a casatorit in urma cu 36 de ani, stie sa-i cumpere cadouri originale. "Oh! Este atat de romantic. Mereu imi aduce cadouri din calatorii", a spus ea, pentru Essence. Hillary a adaugat ca sotul ei i-a cumparat un ceas Chanel confectionat din mici cuburi albe care au facut-o sa se gandeasca la dantura, dupa ce ea suferise o interventie chirurgicala dentara.

Bill Clinton are in acelasi timp, un rol foarte activ in campania electorala a lui Hillary. Bill si-a evidentiat chiar ieri, partea sa romantica si a trimis e-mailuri sustinatorilor, cerandu-le sa semneze o felicitare virtuala de aniversare pentru draga sa sotie si sa faca donatii pentru campanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.