Fotomodelul Kate Moss isi vinde resedinta, construita in stil victorian, unde a locuit cu fostul ei iubit, Pete Doherty.
Edificiul cu trei etaje a fost scos la mezat contra sumei de 6,5 milioane de dolari. Agentul vedetei, Frank Nite, sustine ca locuinta cu trei dormitoare reprezinta "un refugiu original si fermecator". Una dintre aceste incaperi, acolo unde, potrivit presei britanice, perechea a petrecut cele mai multe dintre noptile fierbinti ale relatiile lor de peste doi ani, este amenajata in nuante de roz, cu parchet ceruit si o uriasa garderoba. Parterul nu gazduieste decat o imensa sufragerie cu iesire spre o curte interioara. Pana cand locuinta va fi cumparata de cineva, Moss va locui la prieteni. Desi gurile rele sau persoane bine informate sustin ca modelul ar fi achizitionat o casa noua, tot in partea de nord a Londrei. Proprietate pentru care ar fi platit 14 milioane de dolari. Pete si Moss s-au despartit la inceputul lunii septembrie, cand ruptura lor a devenit definitiva pe fondul problemelor de alcool si droguri ale cantaretului. intre timp, cei doi au reusit sa-si refaca vietile. Despre Pete se spune chiar ca s-ar fi logodit. Moss si-a gasit alinarea alaturi de Jemy Hins, chitaristul trupei The Kills, un vegetarian convins.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.