Pilotii cursei aeriene MyAir pe ruta Bucuresti – Paris au condus aeronava cu schimbul pentru a putea admira fiecare modelele de lenjerie intima semnate Catalin Botezatu. Altfel spus, cei doi chiar au “chilotat” avionul!
Vorba “Ce n-a vazut Parisul” nu mai e valabila in cazul copilului teribil al modei romanesti. Caci Parisul a vazut recent prezentari marca Botezatu, una mai atractiva decat alta. De altfel, proiectul de cinci stele a pornit din Bucuresti: armata de manechine, make-up artisti, hair-stilisti si presa care l-au insotit zilele trecute pe designer in Franta au plecat cu limuzinele spre VIP Lounge-ul Aeroportului “Aurel Vlai­cu” din Capitala. Dupa ce s-au reali­zat coafura si make-up mode­lelor, delegatia a urcat la bordul cursei MyAir. Showul propriu-zis a avut loc la 11.800 de metri inaltime si minus 65 de grade. Superbele mo­dele imbracate in lenjerie intima tip haute couture i-au lasat pe pasageri cu gura cas­ca­ta, iar succesul a fost “udat” din plin cu sampanie. Noua colectie a crea­torului poarta numele “Fly Away”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.