Ajuns la a treia editie deja, Halloween Charity Ball, singurul eveniment caritabil care utilizeaza peste 90% din fonduri pentru programele dedicate scolarizarii copiilor proveniti din familiile sarace, va forta iar mana mondenitatilor din Romania, sambata, 27 octombrie.

Ceea ce parea doar un alt moft al unei vedete de la hollywood, a devenit traditie, iar Leslie Hawke a reusit sa implice destul de serios atat personalitati din tara noastra, cat si vedete din lumea buna a show-bizz-ului mondial.

Diva muzicii romanesti, Loredana Groza, vedeta care intruchipeaza tipul complex al artistului modern de succes, personalitate vie si voce inconfundabila a muzicii autohtone, va fi gazda intregii editii din acest an a balului de Halloween din Palatul Parlamentului si, ca in fiecare an, va deschide After Party-ul de la orele 23:00. Mereu dornica de a se implica in actiuni caritabile, Loredana marturiseste ca se simte onorata de invitatia de a prezenta si de a canta in cadrul balului de caritate: "Sunt fericita si onorata de faptul ca prezenta mea in cadrul acestui bal caritabil devine deja traditie. Leslie Hawke si cu mine suntem de la inceput impreuna pe acest drum si am incercat mereu sa dau o mana de ajutor. Pentru mine cea mai frumoasa rasplata este zambetul unui copil care este fericit datorita acestor programe si imi doresc ca anul acesta sa depasim recordul de anul trecut. Exercitiul de a darui este unul pe care ar trebui sa il facem in fiecare zi."

In continuare cea care va incalzi atmosfera la petrecere este Maria Radu, o prezenta fermecatoare cu o bogata experienta live dobandita alaturi de trupe precum Timpuri Noi, Directia 5, Van Noizz, Vank si multe altele.

Intrarea la After Party se va face pe baza de donatie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.