Actrita, sotie, mamica, indiferent de functia pe care o exercita, frumoasa galeza ajunge la superlativ extrem de rapid. Sosirea ei la o cina caritabila din Los Angeles a atras instantaneu blitzurile tuturor fotografilor.

Radianta, surazatoare, extrem de bine aranjata in rochia ei verde si avandu-l drept accesoriu de pret pe consortul sau, Michael Douglas, Catherine i-a determinat pe toti jurnalistii sa se intrebe daca nu cumva a renuntat la polemicile sale impotriva infometarii tinerelor actrite de la Hollywood. In mod evident mai slaba decat la ultimele aparitii, actrita a recunoscut ca si-a adaugat pe lista ei de prioritati si un nutritionist, dar ca nu are de gand sa renunte la blamarea "noii valori" a frumusetii din cetatea filmului.

"Detest dietele stricte si infometarea si, sincera sa fiu, nu reusesc sa le inteleg pe tinerele mame-actrite care se iau la intrecere pentru a vedea care slabeste mai repede si mai mult. E adevarat ca eu sunt o norocoasa, caci muschii mei au o memorie buna si isi aduc aminte de vremea cand eram dansatoare si isi revin foarte repede in forma," a declarat actrita pentru cotidianul englez DailyMail.

Declaratia lui Catherine vine in momentul in care pe primele pagini ale tabloidelor apar din ce in ce mai multe poze cu actritele ajunse aproape scheletice, opulenta rochiilor de firma nemaiputand ascunde lipsa totala a formelor. Si, daca ar fi sa depicam firul in patru, nu numai cele tinere au ajuns in acest hal, ci si unele actrite bine cotate si cu state vechi la Hollywood, precum Renee Zellweger, Cate Blanchett sau Courtney Love.

Sa speram ca una din vechea garda le va baga mintile in cap si le va arata ca formele isi au rolul lor important in imaginea pe marele ecran.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.