Cheeky Girls au fost invitatele emisiunii “Happy Hour”, prezentata de Catalin Maruta, la Pro TV. Parlamentarul britanic Lembit Opik a sustinut la muzicuta un recital de senzatie.

Desi publicul se astepta la dezvaluiri bomba din partea gemenelor care au cucerit Marea Britanie, aceasta fiind prima lor aparitie publica in Romania, din ultimii doi ani, fetele au fost destul de retinute in declaratii.

In schimb Opik l-a uimit pe Maruta cu cele cateva cuvinte pe care le stie in romaneste, precum: “bine”, “putin”, dar si o expresie pe care a pronuntat-o cel mai corect: “Hai la culcare!”

Din cauza ca Monica si Gabriela seamana foarte bine si, pentru a evita situatia jenanta ca Lembit sa le confunde, gemenele au ajuns la o conventie: poarta, de fiecare data, cercei diferiti.

Desi pentru prezenta la emisiune au primit un onorariu generos, de aproximativ 10.000 de lire sterline, conform zvonurilor, prestatia gemenelor a fost una modesta.

Chiar daca au “amenintat” ca pregatesc lansarea unui nou album, ele au cantat live un hit al anilor '80, piesa "We Go Together", interpretata, in original, de John Travolta si Olivia Newton John.

Lembit, duet de senzatie cu Madalin Voicu

Un virtuoz al muzicutei, parlamentarul britanic a raspuns pozitiv provocarii de a-l acompania la acest instrument muzical pe omologul sau roman, Madalin Voicu.

Duetul a fost unul de senzatie, aplaudat la scena deschisa de catre toti invitatii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.