Andra le pregateste tuturor multe surprize muzicale, lucrand in paralel la doua proiecte nou noute care vor aparea in lunile ce urmeaza. Artista a inceput deja inregistrarile pentru viitorul album solo, iar la sfarsitul lunii noiembrie va lansa un material de colinde foarte asteptat de toti fanii talentatei interprete de numai 21 de ani.

"Pentru amandoua proiectele muzicale am muncit foarte mult. La mine in familie este un obicei, ca de Sarbatori, sa ascultam colinde si asta m-a determinat in primul rand sa scot un astfel de album. imi doresc foarte mult ca acest album de colinde sa ajunga in casele si in inimile publicului. Cat despre albumul de muzica usoara, la acesta inca lucrez. Astept cu nerabdare sa fie gata pentru ca in ultimul an l-am scos decat pe cel de muzica populara", ne-a marturisit entuziasmata Andra.

Materialul de Sarbatori va contine atat colinde traditionale romanesti, cat si melodii internationale. Frumoasa interpreta a pregatit si cateva piese special pentru acest album, dar si duete cu fratele ei, Sandel. in ceea ce priveste proiectul solo, publicul va avea parte de cantece pop vesele, in spiritul artistei cu voce de inger.

Proaspata artista MediaPro Music spera ca acesta este inceputul unei colaborari de lunga durata. "Sunt foarte bucuroasa de acest pas din cariera mea si imi doresc sa le ofer fanilor multe proiecte noi", a marturisit incantata Andra.