Celebritati de top, nevoite sa pozeze si in fata politistilor care le-au arestat

Actorul american Nick Nolte, de 61 de ani, a fost condamnat la sase luni de inchisoare in 2002, dupa ce a fost prins la volanul masinii sale sub influenta bauturilor alcoolice si a drogurilor. Nolte se afla la doar cativa metri de casa.

Mel Gibson a avut si el de patimit de pe urma consumului de alcool la volan, la inceputul acestui an. La acuzatiile care i s-au adus s-a mai adaugat si faptul ca l-a jignit pe seriful care l-a arestat si a facut afirmatii antisemite si rasiste.

Paris Hilton a fost iertata, dupa ce a fost prinsa in mai multe randuri bauta la volan. Anul acesta mostenitoarea averii Hilton a fost insa condamnata la 45 de zile de inchisoare, intr-un penitenciar pentru femei.

Nicole Ritchie, fiica celebrului cantaret Lionel Ritchie, a reusit sa dea peste cap sistemul judiciar american dupa ce si-a ispasit pedeapsa, stand in inchisoare doar 82 de minute. Nicole a invocat faptul ca este insarcinata reusind sa scape de cele 4 zile de detentie.

Lindsay Lohan a ajuns si ea in custodia politiei fiind condamnata la o pedeapsa de pana la patru ani de inchisoare pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice si a lovit o masina de politie. Actrita de 18 ani a recunoscut in decembrie anul trecut si ca inainte de a urca la volan a consumat droguri.

Hugh Grant a trecut in mai multe randuri prin arestul politiei, dupa ce in urma cu ani buni a fost surprins facand sex in locuri publice cu o prostituata de culoare. Anul acesta actorul a facut-o iar lata, agresand un fotograf in plina strada.

OJ Simpson este actorul cu cel mai periculos cazier de la Hollywood. Actorul si-a ucis cu sange rece sotia si pe amantul acesteia in 1995 si a fost condamnat la 30 de ani de puscarie. Eliberat conditionat, anul acesta OJ a ajuns iar in arestul politiei sub acuzatia de talharie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.