Cantareata Anda Adam a fost implicata, ieri dimineata, intr-un accident rutier petrecut in judetul Hunedoara, masina in care se afla intrand intr-un parapet.

Solista se intorcea, impreuna cu alti patru tineri din staff-ul ei, de la un concert pe care l-a sustinut, sambata seara, in orasul Hunedoara.

In jurul orei 12.15, pe DN 66, in localitatea Banita, automobilul Chevrolet Captiva, condus de Dragos M., de 30 de ani, din Bucuresti, a derapat si a intrat in parapetul din beton de pe marginea dreapta a drumului.

In urma impactului, toate cele cinci persoane care se aflau in masina au fost ranite. Cantareata a ajuns la Spitalul de Urgenta Petrosani, unde medicii de garda au si internat-o la Sectia Ortopedie.

Ea a primit ingrijiri medicale pentru contuzie la genunchi si entorsa la degetele 2 si 3 de la mana dreapta. Politistii spun ca accidentul a avut loc din cauza ca soferul nu a adaptat viteza la conditiile meteorologice, drumul fiind acoperit de zapada. Anchetatorii au deschis un dosar de cercetare penala pe numele soferului, pentru vatamare corporala din culpa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.