Pentru finala mondiala 'Dansez pentru tine', solista va primi 25.000 de euro

Andreea va fructifica la maximum oportunitatea participarii la concursul “Dansez pentru tine” din Mexic, care ii ofera sansa unei cariere internationale. Insa este nevoita sa stea despartita de iubitul ei, Keo, timp de doua luni, cat dureaza competitia.

Andreea Balan pune viata profesionala pe primul plan, inaintea celei personale si, de aceea, chiar daca va lipsi din tara timp de doua luni, a acceptat fara ezitare sa participe la finala mondiala a concursului “Dansez pentru tine”, ce se desfasoara in Mexic.

Zilele acestea, cantareata si partenerul ei, Petrisor Ruge, sunt in toiul pregatirilor pentru pleca-rea pe continentul sud-american, pentru ca miercuri vor de-cola catre Mexic. “Am acceptat pe loc propunerea de a participa la concurs. Ma gandesc numai la expunerea de care voi acea parte, pentru ca emisiunea va fi transmisa pe jumatate de glob. Este o sansa unica de afirmare. Desigur, si partea financiara este destul de motivanta” a declarat Andreea, pentru Click!.

Intrebata daca nu ii este greu sa stea departe vreme de doua luni de Keo, iubitul ei, cantareata s-a eschivat sa ofere un raspuns, dar, totusi, ne-a spus ca, anul acesta ei au mai stat despartiti o luna, atunci cand ea a fost plecata in Canada, unde a sustinut o serie de concerte. Andreea este dezamagita de faptul ca ea si Keo nu se vor vedea in toata aceasta perioada, avand in vedere ca ii despart aproape 11.000 km.

Oricum, si Keo e ocupat pana peste cap cu filmarile pentru un nou videoclip, la piesa “Dispari”. Acesta va fi regizat de Dragos Buliga si va beneficia de un buget de aproximativ 10.000 de euro. La randul lui, si solistul s-a resemnat in ceea ce priveste plecarea iubitei sale si a declarat apropiatilor ca vor pastra legatura prin e-mail si telefon.

1,5 milioane de romani s-au uitat la "Dansez pentru tine"

A patra editie a show-ului PRO TV “Dansez pentru tine” i-a vrajit din nou pe romani. Vineri seara, “competitia visurilor” a fost urmarita in medie de aproape un milion si jumatate de telespectatori in intervalul orar 20.30-1.01.

Cele opt perechi care vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro si-au inceput aventura cu emotii.

Doua perechi au fost condamnate la duel. Saptamana viitoare vor lupta Vasile Roibu si Oana Nistor (de la Activ) sau Claudia Furpass si Mihai Budeanu (de la 3 Sud-Est). Vasile lupta pentru socrul sau, iar Claudia, pentru fetita ei. In zilele urmatoare, Click! va va prezenta pe larg povestile lor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.