Turul de forta propus de Beyonce in ideea promovarii noului ei album a inceput la Moscova, unde a fost primita pe masura pretentiilor ei de zeita a muzicii R&B, cu trandafiri albi si multa caldura. Poate ca fanii romani sunt mai putin pretentiosi, caci rusii nu au fost foarte incantati de prestatia cantaretei de culoare, ba chiar au declarat, de comun acord ca au fost tratati cu lipsa de respect, din cauza ca artista a refuzat, fara explicatii sa ia parte la activitatile auxiliare de dupa concert.

Cabina alba, dotata cu facilitati pentru garderoba, machiaj si hairstyling, scena gigant adusa special din Germania, transportul staff-ului tehnic format din 75 de persoane, precum si recitalul special al Paulei Seling, aleasa chiar de diva pentru a incalzi atmosfera, sunt gata. Organizatorii declara ca totul este asa cum a fost specificat initial, iar publicul va asista la un show incendiar, cu muzica live si o scenografie deosebita.

Bigrafia tinerei artiste de culoare o recomanda pentru un spectacol deosebit, ea fiind singura din celebra trupa Destiny's Child care a cunoscut un imens succes si in cariera solo. Albumul de debut solo al lui Beyonce, intitulat "Dangerously in Love" a aparut in iunie 2003, cuprinzand colaborari cu nume precum Sean Paul, Missy Elliott si Big Boi si castigand mai multe discuri de platina pentru vanzari. Cel de-al doilea album solo, "B'Day", a fost lansat in intreaga lume pe 6 septembrie 2006, data la care cantareata a implinit 25 de ani. Single-urile "Deja Vu", "Irreplaceable", precum si duetul "Beautiful Liar", pe care l-a realizat alaturi de Shakira, au devenit de asemenea hituri internationale.