O eventuala sarcina ar putea provoca un atac de cord actritei

Actrita Angelina Jolie e atat de disperata sa isi salveze casnicia cu Brad Pitt, incat e dispusa sa isi riste viata, pentru a mai aduce pe lume un copil al lui. Vedeta in vasta de 32 de ani e atat de slaba, incat o nastere ar putea sa ii provoace un atac de cord. Dar ce nu fac femeile pentru dragoste?

Desi Angelina mai are o fetita biologica, pe nume Shiloh (16 luni) si inca trei copii infiati, aceasta e foarte hotarata sa mai aduca pe lume inca unul. Cunostintele si prietenii actritei sunt foarte ingrijorati caci aceasta e mai slaba ca niciodata. Medicul ginecolog, Jason Rothbart, o sfatuieste pe vedeta sa ia in greutate cat mai repede mai ales ca isi doreste sa ramana din nou gravida.

“Vrea sa ramana insarcinata pana in ianuarie, insa nu ovuleaza. Pentru ca acest lucru sa se intample trebuie sa se ingrase.” Conform unor prieteni apropiati “cuplul a avut ceva probleme in ultimul timp. Se tot speculeaza in jurul prieteniei lui Brad si Jen si in plus nici Angelina nu a reusit sa ramana insarcinata a doua oara, mai ales ca Brad isi doreste copilul foarte mult”.

Trebuie sa faca tratament cu hormoni

Totusi cei doi sunt hotarati sa se concentreze acum pe noua sarcina. “Trebuie sa faca un tratament cu hormoni, altfel nu se poate. Acesta e destul de riscant, dar ea e dispusa sa il urmeze”, declara unul dintre apropiatii starului. Dr. Cheryl Perlis spune ca daca Angelina reuseste sa ramana insarcinata trebuie sa continue sa manance si sa asimileze proteine.

“Copilul are nevoie de vitamine si proteine si in plus daca nu se ingrijeste va avea mari probleme de sanatate si va trebui sa o alimentam fortat prin intermediul unui tub”, spune dr. Perlis. “Vedeta sufera de anorexie, iar corpul ei detine acum numai 4% grasimi. in mod normal o femeie trebuie sa aiba in organism in jur de 20-25 % grasimi.

“Cand o persoana sufera de anorexie si nu face nimic in acest sens, corpul incepe sa se "autodigere" iar organele inceteaza sa mai functioneze”. Brad se pare ca nu intelege prea bine cum stau lucrurile si crede ca sotia sa trebuie doar sa manance...


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.