Nu au fost iertate de specialisti, care le-au criticat de cate ori au avut ocazia pentru faptul ca nu vor sa renunte la coafurile monotone.

Monica Columbeanu si Silvia (De La Vegas) au insa motive intemeiate sa nu isi taie pletele: contracte de imagine si sume frumusele care le intra in conturi.

Criticata de stilisti ca de ani buni arata ca o Cosanzeana, sotia lui Irinel le raspunde carcotasilor: “Nu am voie sa ma tund. I-am promis asta lui Cristi Pascu atunci cand am acceptat sa devin imaginea salonului lui. Oricum, prefer sa am parul lung. Nici blonda nu m-as vopsi niciodata pentru ca as regreta imediat”, a declarat pentru Click! Monica.

Doamna Columbeanu are astfel motive intemeiate sa nu-si scurteze pletele: onorariu bun, prezentari de moda exclusiviste si show-uri de frumusete de cinci stele. Un astfel de eveniment este si spectacolul de luna viitoare, “Exclusive by Cristi Pascu”, unde Monica o va inlocui pe Elena Basescu, protagonista editiei precedente.

O alta vedeta a carei podoaba capilara produce bani buni e frumoasa Silvia Launeanu, solista trupei De La Vegas. Recent, ea a primit propunerea de a deveni imaginea unor produse pentru ingrijirea parului, suma oferita fiind imposibil de refuzat: 10.000 de euro.

“Timp de un an, nu am voie sa ma tund. Oricum, nu as face-o pentru nimic in lume. Cu ceva vreme in urma, o femeie de afaceri din Australia mi-a oferit 25.000 de euro pentru a-si face mese din parul meu. Nici nu am vrut sa aud”, a declarat pentru Click! Silvia. Ea le recomanda tuturor femeilor care isi doresc par de aproape un metru lungime sa nu se vopseasca si sa nu faca exces de spuma sau fixativ.

Coafuri brand

Exista si vedete care nu sunt obligate sa-si pastreze imaginea intacta, dar care si-au trasformat frizura intr-o marca inregistrata:

1. Ilie Nastase are si acum farmecul din tinerete si nimeni nu si-l imagineaza fara pletele rebele

2. Neti Sandu (PRO TV) nu a renuntat pana acum la horoscop si nici la celebrul breton, care a consacrat-o

3. Teo Trandafir (Romantica TV) a avut mereu parul scurt si suvite blonde, mizand mereu pe o alura strengareasca

4. Mihai Constantinescu a declarat ca, daca s-ar tunde, nu s-ar mai recunoaste in oglinda

El se joaca in parul vedetelor

Vedeta show-ului realizat anul trecut de Cristi Pascu a fost mezina presedintelui, Elena Basescu. Ea a purtat o coafura extravaganta, sub forma unei palarii uriase, fiind atractia serii. La fel de sofisticata, dar cu un aer mai romantic, va fi si coafura pe care hair-stylist-ul o va pregati pentru doamna Columbeanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.