Stirista de la National TV, Catalina Mihaescu, a inceput sa se afiseze tot mai des la evenimente mondene, cu viitorul ei sot, omul de afaceri Romeo Botosineanu.
Cei doi au fost prezenti miercuri seara la inaugurarea clubului Arrogance, insa au venit sa socializeze si nu sa se zbintuie pe muzica house din local. De la petrecere nu a lipsit nici Florin Piersic Jr., care nu s-a simtit deloc in largul lui si si-a luat talpasita dupa numai citeva minute. Ernest, prezentatorul emisiunii "Tradati in dragoste", i-a tinut companie manelistului Jean de la Craiova. O fi avind muzicianul probleme in dragoste? Un alt coleg de breasla, Florin Salam, a venit si el sa se puna la punct cu noutatile muzicale din cluburi. Dupa aproximativ doua ore, Catalina Mihaescu a plecat val-virtej din local, dar nu cu iubitul, ci cu prietena sa, Oana Mares. Nu a fost vorba de vreo cearta intre indragostiti, ci de faptul ca si-au facut separat alte planuri. Daca stirista s-a grabit la serviciu din cauza jurnalului nocturn pe care il prezinta, Romeo si-a continuat seara in compania matinalilor Razvan si Dani, la un restaurant, unde au urmarit meciul Romania - Luxemburg.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.