Adrian Oianu, unul dintre cei mai in voga creatori de moda ai momentului, si-a lansat, miercuri seara, noua sa colectie pret-a-porter "the beat".
Evenimentul a avut loc la Clubul Kristal, din Capitala, si a inceput cu intirzierea deja obisnuita la asemenea evenimente. Este stiuta relatia de prietenie dintre designer si Elena Basescu, asa ca era clar ca aceasta va fi din nou vedeta colectiei. De altfel, podiumul pe care au defilat fetele era mai jos decit cele obisnuite, asa ca publicul nu a putut vedea mare lucru daca nu se afla in primele rinduri. Din pacate, si vedetele au lipsit cu desavirsire, putine fiind VIP-urile prezente in sala. Am zarit-o doar pe Andreea Esca, alaturi de sotul ei, Alexandre Eram. In cazul de fata, amatorismul a fost la el acasa. Poate ca nu ar fi lipsit chiar de interes ca aceia care se ocupa de asa ceva sa stie sa faca un lucru cum trebuie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.