Dupa o relatie de patru ani cu blonda Raluca de la Bamby, soldata cu o despartire, fotbalistul Nicolae Mitea s-a indragostit din nou.

Este vorba de o frumoasa bruneta, pe nume Dora, de care s-a indragostit nebuneste in urma cu numai trei luni. In urma unor aberatii aparute intr-o brosurica de scandal, referitoare la faptul ca Dora ar fi "doar o dama de companie", intre cei doi s-a instalat raceala. Cunoscutul fotbalist Nicolae Mitea habar n-avea ca cele doua zile de la sfirsitul lunii iunie, cind a poposit in Romania aveau sa-i schimbe destinul. Atunci a cunoscut-o, printr-un prieten comun pe Dora, femeia care avea sa-i puna inima pe jar. "Eram amindoi iesiti dintr-o relatie de lunga durata, asa ca nu ne-am fi gindit la vreo poveste de iubire. Insa ne-am placut din prima clipa", marturiseste Dora. La numai o saptamina de cind s-au cunoscut, timp in care tineau adevarate conferinte la telefon, au hotarit de comun acord ca Dora sa plece la Amsterdam pentru a fi alaturi de barbatul iubit. In urma cu citeva zile, o revista de scandal a publicat un articol care le-a dat viata peste cap amindurora. Este vorba de o informatie gresita conform careia Dora ar avea o viata dubla, fiind nici mai mult nici mai putin decit "dama de companie". Suparata de cele citite in foaia de scandal, Dora isi suna iubitul, intrebindu-l daca are idee de cele aparute. La auzul acestor vorbe, Mitea isi pierde cumpatul si intre cei doi se isca o cearta.

"Eu si Niky avem multi dusmani"

"Nu e nimic adevarat in ceea ce s-a scris in revista aceea, spune Dora. Nu stiu de unde au avut aceste informatii, dar mint cu nerusinare. N-au fost in stare nici macar virsta mea reala s-o scrie cum trebuie. Am 20 de ani, nu 24, cit au scris ei, iar in Franta n-am mai fost de doi ani. Spusele mele le poate confirma si fostul meu iubit Marius Oaie, de la Sportul Studentesc, cu care am avut o relatie de un an. Ar fi fost bine sa ma intrebe pe mine si le spuneam eu tot adevarul. Avem multi dusmani, atit eu, cit si Niky, si ma asteptam sa se spuna lucruri neadevarate. Cineva a vrut tot timpul sa ne desparta, dar nu va reusi pentru ca o dragoste adevarata nu se stinge din cauza unor minciuni. Acesta a fost si motivul pentru care n-am facut publica relatia noastra." Contactata telefonic, fosta iubita a lui Mitea, Raluca, a marturisit ca nu vrea sa comenteze despre materialul aparut in revista de scandal si, mai mult decit atit, de doua luni traieste o noua poveste de iubire alaturi de un barbat care i-a readus zimbetul pe buze. "Am o noua relatie acum dar nu vreau sa mai comentez nimic din viata mea personala. Cind va fi momentul, va sti toata lumea cine e", afirma Raluca. Ce se va intimpla intre Dora si Mitea nu se stie, dar un lucru e cert: un material eronat e pe cale sa distruga o poveste de iubire.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.