O mogaldeata de 2, 9 kg si 47 de centimetri a scos la iveala latura sentimentala a aprigului Silviu Prigoana.

Click! l-a intampinat la maternitate pe fericitul tatic, care a ajuns langa iubita sa, Adriana, in jurul orei 23.30. in momentul in care i-a fost adus fiul, Prigoana l-a sarutat tandru pe frunte.

Forfota mare pe culoarele spitalului CFR 2 din Capitala. Miercuri seara, la ora 21.35, a venit pe lume unul dintre cei mai mediatizati bebelusi din Romania, fiul cuplului Bahmuteanu-Prigoana.

Trei asistente si trei medici au supervizat sarcina Adrianei, care a nascut prin cezariana, fiind anesteziata local. “Totul a durat mai putin de o ora. Bebelusul a primit nota 10 si este frumos-foc. Mamica se simte si ea bine, doar ca e cuprinsa de emotii”, ne-a declarat doamna doctor Silvia Miciner. in jurul orei 23.00, in camera de spital a Adrianei se aflau doar sora vedetei, care filma de zor, psihologul Mirela Zivari si un buchet imens de trandafiri albi.

Lipsea fericitul tatic, care nu a putut ajunge la timp din cauza unor probleme medicale. Silviu Prigoana si-a facut aparitia in jurul orei 23.30 si s-a dus glont in camera in care se odihnea iubita sa.

De aici, totul e pura telenovela. Miliardarul si-a sarutat grijuliu partenera, a tinut-o tandru de mana, a intrebat-o cum se simte si i-a cerut doamnei doctor sa-i aduca pruncul. Imaginile surprinse de fotoreporterul Click! vorbesc de la sine. Aprigul Prigoana s-a topit instantaneu la vederea micutului infasat in scutece albe.

"Fiul meu se va numi Mihai Superman"

L-a luat in brate, l-a privit lung si l-a sarutat cu gingasie pe frunte. “Uite, pe cine avem aici!”, a exclamat miliardarul. “Nu-mi vine sa cred, nu-mi vine sa cred”, repeta Adriana emotionata ca a devenit in sfarsit mamica. “Ba sa crezi”, a punctat Prigoana.

Dupa ce a savurat primele momente ale intalnirii tata-fiu, omul de afa-ceri a fost chemat sa-si puna semnatura pe actele firmei care se ocupa cu recoltarea celulelor stem. in timpul nasterii, Adrianei i-a fost prelevat sange ombilical, care contine celule stem.

Ieri, Silviu Prigoana si-a vizitat din nou parte-nera si ne-a marturisit cu mandrie ca micutul ii va purta numele. “Copilul se va numi Prigoana Mihai Superman. Va purta numele meu, cu siguranta. Sunt un tata fericit si voi respecta toate traditiile, asa ca astazi voi merge cu baietii sa sarbatoresc”, a declarat iubitul Adrianei pentru ziarul Click!

Honorius: "Este fratele meu bun, nu vitreg!"

Inainte de a pleca in America, la facultate, fiul cel mare al lui Silviu Prigoana a declarat pentru Click! ca abia asteapta venirea pe lume a micutului. Honorius ne-a spus ca daca baietelul Adrianei va fi inregistrat pe numele Prigoana, atunci nu-l va considera frate vitreg. “El va fi fratele meu bun”, ne-a anuntat juniorul.
Prigoana a trimis vestea prin SMS la 1 noaptea

Mult prea entuziasmat, Silviu Prigoana nu s-a putut abtine sa nu-si instiinteze prietenii apropiati ca a devenit tatic. Astfel, la ora 1.34 noaptea, miliardarul a scris un SMS emotionant (foto): “De 2 ore sunt fericitul tatic (pentru a 3-a oara) a lui Prigoana Mihai care are 2 kg si 900 de g si 47 de centimetri. Scuze pentru deranj, dar n-am putut rabda sa nu va impartasesc bucuria mea”.

Va fi patron si se va casatori de doua ori

Specialista noastra i-a citit in astre micutului Mihai Prigoana ca va avea o viata agitata

Balanta veritabila cu ascendent in Gemeni, Mihai Prigoana va mosteni flerul tatalui in domeniul afacerilor, dar nu va scapa nici el de divorturi. Conform astrogramei realizate de celebra Tina Rizea, Silviu Prigoana se va implica total in educatia fiului, iar acesta ii va recunoaste autoritatea maxima. Mihai va avea o fire echilibrata, dar si foarte energica.

Cel mai tanar mostenitor al familiei Prigoana s-a nascut ieri, pe 17 octombrie 2007, la ora 21:35, in Bucuresti. La prima vedere, cu Soarele in Balanta si Ascendentul in Gemeni, ar parea o fire echilibrata, insa aspecte planetare indica multa irascibilitate, exprimata prin gesturi si cuvinte.

Cele patru planete din semne de pamant ii domina destinul, dar ii si daruiesc tenacitate, pragmatism si vointa. Tatal se va implica total in educatia sa, iar fiul ii va recu-noaste autoritatea maxima. Va calatori foarte mult (pentru a-si conduce afa-cerile) si va avea succes mai ales ca patron.

Foarte inteligent, nu va reusi sa comunice indeajuns cu profesorii, sotiile si copiii sai. Se va casatori de cel putin doua ori. Pentru moment, insa, viitorul patron are colici, iar de-a lungul vietii vor aparea disfunctii tiroidiene, hepatice si stomacale ori intestinale.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.